Kuka onnistuu ensimmäisenä lauantain päiväpelissä? Veikkaa ja voita liput!

Kari Mankonen
Kuka onnistuu ensimmäisenä lauantain päiväpelissä? Veikkaa ja voita liput!

Pysyykö kultakypärä Antoine Laganièren päässä vielä ensi viikollakin?

Satakunnan Kansa

Avausmaaliveikkauksessa arvuutellaan Ässien avausmaalin tekijää ja osuman syntymäaikaa kauden kaikissa kotipeleissä. Lähimmäksi oikeaa vastausta pääsevä veikkaaja palkitaan jokaisella kerralla kahdella istumapaikkalipulla Ässien seuraavaan kotipeliin.

Nyt veikataan, kuka onnistuu maalinteossa KalPaa vastaan lauantain päiväpelissä, joka alkaa poikkeuksellisesti jo kolmelta. Veikkauksessa painotetaan oikean maalintekijän nimeä. Jos oikeita arvauksia on useampia kuin yksi, on voittaja se, joka saa minuuttilukeman lähimmäksi oikeaa. Voittaja arvotaan, mikäli löytyy useampi täysin oikea vastaus.

Tiistain Tappara-ottelu oli harvinaisen hankala veikattava. Vastauksia tuli yli 500, mutta kukaan ei arvannut Mikael Sahaa maalintekijäksi. Ässien avausosuma venyi niinkin myöhään kuin aikaan 39.00, eikä sitäkään saanut kukaan kohdalleen. Seuraavalle ja edeltävälle minuuttilukemalle löytyi kummallekin yksi arvaus. Heistä voittajaksi seuloutui Arja Hakala. Hän kuittaa palkinnoksi kaksi istumapaikkalippua lauantain KalPa-otteluun.

Veikkauksen peliaika päättyy ottelun alkaessa.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Uus ehdotus ensi kaudelle. Pata ei hanki ketään vaan ottaa kaikki ne jotka on halukkaita tulemaan. Saatais erilainen joukkue mitä on ollut edellisinä vuosina. Sitten vois olla valittajatkin ehkä tyytyväisiä.

  • Nimetön

    Nyt on huippu sentteri sano korpisalo laganieristä just joo hävinny kaikki alotukset samoin kun mcrae ,taitaa molempien alotusprosentti olla 15 % .voimaa ei ole kummallakaan ja sillon alotuksia ei voi voittaa .eihän nämä ulkkarit poikkea ässien viimeaikojen huti hankinnoista .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös