Kyynärpää vastustajan päähän, Liiga rankaisi kärppähyökkääjää huolimattomasta pelaamisesta

Petteri Paalasmaa
Kyynärpää vastustajan päähän, Liiga rankaisi kärppähyökkääjää huolimattomasta pelaamisesta

Jari Sailio huilaa Kärppien kolme seuraavaa ottelua.

STTHelsinki

Kärppien Jari Sailio on määrätty kolmen ottelun pelikieltoon. Sailiota rangaistiin sääntöjenvastaisesta taklauksesta lauantain Kärpät–HPK-ottelussa.

Liigan kurinpitopäätöksen mukaan Sailion taklaus kohdistui HPK:n Roope Laavaista päähän. Sailion kyynärpää nousi tilanteessa ja osui Laavaista päähän. Laavainen loukkaantui tilanteessa eikä pelannut enää ottelussa.

Liigan kurinpitodelegaation näkemyksen mukaan Sailion kyynärpään osumisessa vastustajan päähän ei ollut tahallisuutta. Delegaatio kuitenkin katsoi, että Sailio pelasi tilanteen huolimattomasti.


Kommentit (1)

  • ik

    Kaksi samanlaista taklausta kaksi eri tuomiota typerää touhua

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio