Illan padat: Henri Kiviaho sai hienon alun Ässissä

Joonas Salli
Illan padat: Henri Kiviaho sai hienon alun Ässissä

28 torjuntaa ja kolme pistettä. Henri Kiviaho näytti Hämeenlinnassa, että Ässillä on kaksi hyvää maalivahtia.

Harri Laiho

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Henri Kiviaho

Esiintyi edukseen jo harjoituspeleissä ja jatkoi samaa linjaa ensimmäisessä liigapelissään Ässien paidassa. Huokui rauhallisuutta ja varmuutta. Muutama erinomainen pelastus tärkeillä hetkillä, kuten ottelun päätössekunneilla.

Ville Korhonen

Padan luottolaituri hoitaa ruutuaan kuin takuutyönä, mutta ei aina nouse esiin. Nyt nousi. Illan toinen läpiajo tuotti voittomaalin makeaan paikkaan. Tyylikäs rystynosto oli maalintekijän maali.

Kristian Tuohilampi

TuTosta saapunut puolustaja oli yksi patapakan suurimmista kysymysmerkeistä. Riittääkö Mestiksessä päteneen miehen rahkeet myös Liigassa? Alun perusteella näyttää siltä, että riittävät. Hyvää perustekemistä ilman ylimääräisiä hienouksia. Syöttöpiste voittomaaliin.

Tilanne 2 pelin jälkeen:

3 pataa: Philip McRae, Henri Kiviaho.

2 pataa: Antoine Laganière, Ville Korhonen

1 pata: Jesperi Kotkaniemi, Kristian Tuohilampi


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio