Illan padat: Laganière nousi jo pistepörssin kärkeen

Joonas Salli
Illan padat: Laganière nousi jo pistepörssin kärkeen

Antoine Laganière on hurmannut kaikki avauskierroksilla.

Juha Luotola

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Antoine Laganière

Kanadalainen on onnistunut hurmaamaan kaikki pelaamiensa kolmen ottelun aikana. Keskiviikkona pitkätukka naulasi tehot 2+0 ja otti koko Liigan pistepörssin piikkipaikan haltuunsa tehoilla 3+2.

Jesperi Kotkaniemi

Hurjalla itseluottamuksella pelaava nuorukainen iski Jukurit-ottelun kovimman tehosaldon, 1+2. Kotkaniemi nousi samalla jaetulle piikkipaikalle pistepörssin kärjessä, mutta ei saa kultakypärää päähänsä, koska Laganièrellä on maali enemmän kuin ässäkasvatilla.

Marco Insam

Italialaiselta ei odotettu harjoituspelien perusteella juuri mitään. Tulos on kuitenkin ollut kovaa luokkaa kauden alussa. Jukurien verkkoon syntyi voittomaali pelin kolmannessa erässä.

Tilanne 3 pelin jälkeen:

5 pataa: Antoine Laganière.

3 pataa: Jesperi Kotkaniemi, Philip McRae, Henri Kiviaho.

2 pataa: Ville Korhonen

1 pata: Kristian Tuohilampi, Marco Insam.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio