Illan padat: Korhosen illasta puuttui vain maali

Veera Korhonen
Illan padat: Korhosen illasta puuttui vain maali

Ville Korhosen iltapuhde oli hyvä, vaikkei maaliverkko TPS:aa vastaan laulanutkaan.

Satakunnan KansaPori

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Ville Korhonen

Ykköskentän laiturin uurastus oli komeaa katseltavaa. Pelasi itseään maalipaikkoihin ja kaivoi kiekkoa urakalla laitakahinoista. Hyvästä illasta jäi puuttumaan vain maali.

Jarno Kärki

Muutaman huonomman esityksen jälkeen Kärki piristyi taas. Osansa oli varmasti toiseen laitaan tulleella Niko Ojamäelläkin. Kärjen komea laukaus avauserässä vavisutti TPS-maalin tolppia.

Juho Tommila

Peruspuolustajan perusilta olisi ollut komeampi, jos videotuomaristo olisi hyväksynyt hänen jalastaan verkkoon menneen osuman. Pelasi omassa päässä varmasti ja uskalsi päätöserässä olla myös rohkea, kun valmennusjohto antoi luvan nousuihin.

Kokonaistilanne 38 ottelun jälkeen

Andreas Bernard 23, Jarno Kärki 22, Jussi Makkonen 18, Simon Suoranta 16, Jere Seppälä 15, Matias Varttinen 13, Charles Bertrand 12, Ville Korhonen 12, Niko Peltola 10, Jyri Marttinen 9, Ari Ahonen 8, Niko Ojamäki 8, Mikael Saha 7, Antti Kerälä 7, Valtteri Viljanen 7, Juha Kiilholma 4, Juho Tommila 4, Matti Kuparinen 3, Jouka Juhola 3, Valtteri Pihlajamäki 2, Tommi Paakkolanvaara 2, Mikko Vainonen 1, Arttu Ruotsalainen 1, Juuso Walli 1, Aleksi Mäkelä 1.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Illan ässä-onnistujiin kuului myös Antti Jaatinen, tosin vain omalla asteikollaan. Eli miinustilastoon(-14) ei tällä kertaa tullut lisäystä! Tepsin maali tosin tuli miehen istuessa hölmöä 2+2 minuutin jäähyään…..

  • Pekka Turusta

    Te tarvitsette sinne poriin vahvistuksia valmennukseen , en ole noin surkeata pelitapaa tai taktikointia nähnyt edes TuTon peleissä Aurinkokuninkaan aikoina.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös