Kaupallinen yhteistyö

Trendit Sisustus Lumosta: Rohkeata, rouheata ja rentoa

– Syksyn koti henkii elämyksellisyyttä ja hyvää oloa. Rosoisuus ja värit tekevät vahvasti tuloaan, vinkkaa Margit Pohjoiskoski.

Trendit Sisustus Lumosta: Rohkeata, rouheata ja rentoa
Maiju Junko

Esimerkiksi taotut peltilaatat toimivat sisustuselementteinä ja elävät tapettikuvioissa. Rustiikki saa rinnalleen tasapainottavan luonnon – vaikka viidakon – runsaat kuviot ja upeat värit. Myös digiprintit kasvattavat suosiotaan.

Valkoisen valta-asema alkaa väistyä, ja rinnalle nousevat roosa, puuteri ja murrettu keltainen. Marmori on myös selkästi nouseva trendi esimerkiksi laattamalleissa. Kankaissakin on paljon valinnan varaa. Tekstiilien kirjo yltää luonnollisesta ryppypellavasta runsaaseen samettiin.

– Sisustusremontti on hyvä aloittaa nyt. Ehdit saada kodin uuteen kuosiin – vaikka jouluksi, Margit Pohjoiskoski muistuttaa.

Sisustus Lumon alakerrassa teet löytöjä outlet-myymälässä. Uutta on luvassa myös keväällä: Tampereen Ratinan kauppakeskukseen avataan Värisilmä Color Cafe Show-room.

 

Sisustus Lumo

Suunnittelupalvelut – Suunnittelua yksityiskoteihin, loma-asuntoihin ja yritysten toimintaympäristöihin.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma –Pohjakuvaan laadittu suunnitelma sisältäen värit, materiaalit, tekstiilit, kalusteet sekä hankintapaikat.

”Avaimet käteen” – Sisältää kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman lisäksi kalusteiden ja tekstiilien hankinnan ja asennuksen. Rakennus-, LVI – ja sähkötekniset työt teetetään erikseen valtuutetuilla osaajilla.

Stailaus – Myyntikuntoon laitettavan kiinteistön kalusteiden ja tavaroiden uudelleenjärjestely ja tarvittaessa pienimuotoista pintakäsittelyä.

Tekstiilisuunnittelu ja ompelupalvelu – Asiakkaan tyylin mukaan räätälöityjä sisustustekstiilejä kuten päiväpeitteitä, tyynyjä, liinoja sekä verhoja ripustustarvikkeineen.

Lisäpalvelut – Juhlatilojen sisustuksen stailausta ja tarvehankintaa tilaisuuden teemaan sopien.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio