Kaupallinen yhteistyö

Suomalainen resepti, Puulaveden puhdas vesi ja valvotut ainesosat – tästä monivitamiinista odotetaan suojaa syksyn sairastelukierteisiin

– Kaikki kehon suoja-aineet löytyvät nyt yhdestä ja samasta pullosta. Protector Vitamin monivitamiinivalmiste sisältää kaikkiaan 124 ainesosaa. Tuotekehityksessä on erityisesti otettu huomioon suomalaisten tarvitsemat ravintoaineet, kertoo kauppias Juho Lyytikäinen Ryytiaitasta.

Johanna Sjövall
Suomalainen resepti, Puulaveden puhdas vesi ja valvotut ainesosat – tästä monivitamiinista odotetaan suojaa syksyn sairastelukierteisiin

Protector Vitamin on kehitetty erityisesti suomalaisten tarpeet huomioiden.

Tanja Hovi

Lyytikäinen pitää Protector Vitaminin koostumusta kaikkien aikojen parhaimpana. Hän on itse käyttänyt erilaisia luontaistuotteita useita vuosia, työskennellyt Ryytiaitassa ensin työntekijänä ja keväästä lähtien yrittäjänä. Tämän vuoden heinäkuussa hänen luotsaamansa Ryytiaitan Rauman toimipiste palkittiin Suomen Yritysvaliot Oy:n myöntämällä Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatilla.

– Olen käyttänyt valmistetta tämän vuoden alusta alkaen ja onnistunut välttämään kausiflunssat vaikka niitä olisi kyllä ollut tarjolla. Protector Vitamin pysyy minulla osana monipuolista ruokavaliota jatkossakin. Kaksi ruokalusikallista mehuun tai veteen sekoitettuna on riittävä päiväannos. Erityisesti suosittelen valmistetta lapsiperheille ja paljon urheileville, Lyytikäinen neuvoo.

Johanna Sjövall
Juho Lyytikäisen Rauman myymälä on saanut tunnustuksen asiakaspalvelustaan.

Juho Lyytikäisen Rauman myymälä on saanut tunnustuksen asiakaspalvelustaan.

Tavalliset monivitamiinivalmisteet sisältävät yleensä vitamiineja ja kivennäisaineita. Protector Vitaminin aineisosaluettelo jatkuu vitamiinien ja kivennäisaineiden jälkeen muiden muassa aloe vera -uutteella, sitrusbioflavonoideilla, viinirypälesiemenuutteella, vihreä tee -uutteella, heraproteiinitiivisteellä, karnitiinilla, alfalipoiinihapolla, pellavasiemenjauheella ja beetakaroteenilla.

– Pitkä, pimeä talvi aiheuttaa suomalaisille kaamosväsymystä. Vitamiinien lisäksi tarvitsemme erilaisia hivenaineita. Stressi ja ympäristömyrkyt kuten raskasmetallit kuluttavat esimerkiksi seleeniä elimistössä, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Jenni Mustonen HCA Health Consept Oy:stä.

Tuote on tarkoin valittujen ainesosien, niiden välisten oikeiden suhteiden ja laboratorio-olosuhteiden summa. Tuotekehitystiimi koostuikin kokeneista kemisteistä ja luontaistuntijoista. Valmisteen raaka-aineet tuodaan maahan Eviran ja Fimean valvonnan alla. Jokaisesta erästä on laatutodistukset ja kaikki ainesosat voidaan jäljittää aina viljelypaikkakunnalle ja viljelijälle saakka.

– Protector Vitamin sekoitetaan ja pullotetaan Kangasniemellä Puulaveden puhtaaseen veteen. Lopputuloksena on puoli litraa boostia arkeen – tukemaan normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa sekä edistämään verenpaineen ja sydämen toiminnan pysymistä normaalina, Mustonen kertoo.

Tee ravintolisätesti

Mistä tuotetta saa?

Ryytiaitta palvelee Porissa Yrjönkatu 8:ssa ja Raumalla Karjalankadun K-Citymarketissa.

35-vuotias terveyskauppa kuuluu suomalaisten luontaistuotealan yrittäjien omistamaan Luontaistuntijat-terveyskauppaketjuun. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen. Ryytiaitan valikoimissa on runsaasti suomalaisia tuotteita.

ryytiaitta.fi


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio