Kaupallinen yhteistyö

Porilainen Talotekniikka Järvinen Oy ylsi viikon AAA-listalle 91 muun joukossa

Yrittäjäsanomat julkaisee viikoittain AAA-luokkaan päässeiden yritysten tiedot. Lista julkaistaan torstaisin. Listauksessa ovat mukana AAA-luokkaan edellisen viikon torstaista kuluvan viikon keskiviikkoon mennessä listalle päässeet yritykset.

Porilainen Talotekniikka Järvinen Oy ylsi viikon AAA-listalle 91 muun joukossa
Suomen Yrittäjät

Tiedot toimittaa Bisnode. Luokitus perustuu Bisnoden kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvasti päivittyvä järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

Yrittäjäsanomat julkaisee tietoja myös perustetuista yrityksistä. Tämä lista julkaistaan tiistaisin.

Nyt julkaistava lista pitää sisällään 24.8.-30.8. AAA-joukkoon päässeet yritykset. Listalla on yhteensä 91 yritystä.

Yritysjoukon liikevaihdon keskiarvo on noin 1,4 miljoonaa euroa ja tuloksen keskiarvo noin 184 000 euroa. Vuonna 2015 Kaupparekisteriin rekisteröity Talotekniikka Järvinen Oy on mukana 682 000 euron liikevaihdolle ja 38 000 euron tuloksella.

Katso koko jakson 24.8.-30.8. lista täältä >

Mikä AAA?

AAA-luottoluokitus kategorisoi yrityksen seitsemään eri luokkaan. Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

AAA-luokitus, Korkein luottoluokitus, luottoriski minimaalinen.AA-luokitus, Hyvä luottokelpoisuus, keskimääräistä pienempi luottoriski.A-luokitus, Luottokelpoinen, normaali luottoriski.

 

Bisnode AAA-luokitus


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio