Kaupallinen yhteistyö

Porilainen nainen haluaa tarinaan onnellisen lopun Hypoxilla

Veera Korhonen
Porilainen nainen haluaa tarinaan onnellisen lopun Hypoxilla

Hypoxin teho perustuu alipaineen ja kevyen liikunnan yhdistelmään.

Maiju Junko

Porilainen keski-ikäinen nainen. Lantiolla ylijäämää, takamus laajentanut reviiriään luvatta. Se Tavallinen Tarina. Nainen haluaa tarinaan onnellisen lopun. Hän näppäilee 040 141 3050. Saara: Hypoxi Pori, Saara. Selvä. Kyllä. Tervetuloa!

Naisen tarina

Nainen marssii Otavankadun ja Satakunnankadun kulmasta sisään. Valoisaa, siistiä. Saaran luonteva jutustelu purkaa jännitteen ja olo rentoutuu.   Katso, miltä Hypoxi tuntuu:

Nainen: Täällähän on valoisaa ja viihtyisää.  Eikä haise hiki.

Saara: Täällä ei huhkita hiki hatussa eikä verenmaku suussa. Hypoxin teho perustuu alipaineen ja kevyen liikunnan yhdistelmään. Rasvanpoltto tekee täsmäiskun juuri ongelma-alueille. Äkkiä Nainen huomaa olevansa syvämerensukeltajan asua muistuttavassa puvussa pötköllään.

Saara: Nyt sinut pakataan vakuumiin! Laite imee puvun sisältä ilman pois ja 400 pientä ilmakuplaa tekee työtään. Tämä vaihe panee aineenvaihdunnan ja verenkierron liikkeelle.

Nainen: Paine puvussa vuorotellen kiristyy ja vapautuu. Tuntuu reisissä ja vatsassa. Vau. Kuin kokovartalon verenpaineenmittaus. Kuplat kutittavat ihoa joka puolelta. Ja iho kikattaa. Ei ahdista yhtään. Kello käy ja 20 minuuttia kuplapuvussa rentouttaa. Siirrytään rasvanpolttopyörään. Vaihdetaan asua, ja kaasona toimii taas Saara. Hän auttaa ja valvoo, on tukena ja turvana koko hoidon ajan.

Veera Korhonen
Saaran (oik.) mukaan monella naisella on taustallaan Se Tavallinen Tarina. Kati kävi puolestaan kokeilemassa Hypoxia kaikesta uudesta innostuvana.

Saaran (oik.) mukaan monella naisella on taustallaan Se Tavallinen Tarina. Kati kävi puolestaan kokeilemassa Hypoxia kaikesta uudesta innostuvana.

Saara: Puku pitää paineet sisällä, kun siirryt rasvanpolttopyörään. Rasvalla kun on ikävä tapa kertyä kehossa kohtiin, joissa verenkierto on heikkoa. Hypoxin alipaine vie veren ongelmakohtiin ja kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa. Mikä mukavinta, rasvanpoltto jatkuu vielä pitkään itse hoidon jälkeen. Nainen pääsi vauhtiin. Seuraavilla kerroilla homma sujuu jo kuin vanhalta tekijältä. Hän ajoittaa käyntinsä Kaunareitten aikaan ja katselee lempisarjaansa hyvällä omatunnolla. Toisinaan hän lukee kirjaa. Ja myhäilee jo alkupunnituksen ja -mittauksen aikanakin.

Saaran suositukset jatkoon

Nainen viilaa ruokavaliotansa Saaran suositusten mukaan ja käy Hypoxissa säännöllisesti. Iho kiinteytyy ja vyötärö löytyy. Kropasta lähtee reippaasti senttejä ja kilokäyrä romahtaa. Miehen kanssa lähdetään rantalomalle. Omalle mökille. Nainen polttaa säkkitunikansa salaa rannan peltitynnyrissä. Ja kikattaa kuplivaa naurua!

Hypoxi on menetelmä, jossa alipaineen ja kevyen liikunnan yhdistelmällä kohdennetaan rasvanpoltto vartalon ongelma-alueille. Hoito sopii sekä miehille että naisille. Miesten ongelmakohta on useimmin vatsa, naisilla vatsa, takapuoli ja reidet. Hypoxissa käydään kolmesti viikossa vähintään kuukauden ajan. Moni haluaa jatkaa vielä minimiajan jälkeenkin. Menetelmää käyttävät myös urheilijat palautumiseen ja kuntoutuksen nopeuttamiseen. Kysy lisää, 040 141 3050, pori@hypoxi.fi, hypoxi.fi

Saaran statistiikkaa:

Kuukauden jaksolla viimeksi käyneiden 85 asiakkaan mittojen keskiarvot:

Alkupaino 76 kg

Painon muutos -2,3 kg

Vyötärö -4,9 cm

Vatsa -5,4 cm

Lantio -4,9 cm

Reisi -2,2 cm


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio