Kaupallinen yhteistyö

Pihan ja kodin kunnostajan oikea osoite on Tavaratie 3

Pihan ja kodin kunnostajan oikea osoite on Tavaratie 3
Maiju Junko

Syksyllä meissä herää pihakunnostaja, sisustaja ja rehvakas remonttimies! Vuodenaika sopii mainiosti pihalaatoitukseen ja salaojitukseen: näin piha on heti keväällä komeimmillaan. Pihakivi Oy on pihojen ja puutarhojen rakentamiseen suunniteltujen Bendersin betoni- ja luonnonkivien erikoismyymälä. Saat ideoiden ja laatutuotteiden lisäksi myös suunnittelun ja asennuksen.

Samassa osoitteessa toimii Laattapiste (Laattacenter) – sisustuksen ja kodin rakentamisen asiantuntijaliike. Tutustu satoihin Laattapisteen laattamalleihin sekä kattavaan kylpyhuonemallistoomme. Meiltä myös Mapei-laatoitustuotteet, Hansgrohe-hanat, suihkuseinät sekä Tähtisaunan-lauteet, Magnum-designkiukaat ja paljon muuta.

Yhden osoitteen taktiikalla onnistut. Muistathan, että asiantunteva henkilökuntamme neuvoo ja opastaa tarvittaessa. Mikä parasta, saat kaiken ­– suunnittelun, tuotteet sekä halutessasi myös remontin ja rahoituksenkin – yhdestä ja samasta osoitteesta.

Palveleva Tavaratie 3 – kätevästi matkasi varrella.

Pihasuunnitteluun >

Valikoimissamme muun muassa:

Laattapisteen laatat

Mapei-laatoitustuotteet

Dansani-kylpyhuonekalusteet

Hanat ja suihkuseinät

Poreammeet

Tähtisaunat-lauteet

Magnum-designkiukaat

Tavaratie 3, Pori • puh. 020 7288 320 • laattapiste.fi • laattacenterkoti.fi • Avoinna: ma-pe 9-18 ja la sopimuksen mukaan.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio