Kaupallinen yhteistyö

Maalaisromanttinen taverna vaihtui tyylikkääksi kaupunkiravintolaksi. Tuoreelle ruokalistalle ui uutuuksia. Katso, miten Torero muuttui.

Uusi sisustus toi kirkkaiden tavernavärien tilalle hillittyjä harmoniavärejä: harmaata, beigeä ja oliivinvihreää. Kalusteet kevenivät ja pähkinänruskea vaihtui vaaleiksi sävyiksi.

Joonas Salli
Maalaisromanttinen taverna vaihtui tyylikkääksi kaupunkiravintolaksi. Tuoreelle ruokalistalle ui uutuuksia. Katso, miten Torero muuttui.

Otto Laakkonen ja Jonna Hautamäki tulivat uusittuun Toreroon nauttimaan viinistä ja tapaksista. Toreron koko sisustus uusittiin, mutta tuttu espanjalaistunnelma säilytettiin. Myös suositut runsaasti valuvat kynttilät säilyvät ennallaan.

Maiju Junko

Pikkupöytiä toivottiin lisää ja me toteutimme toiveen. Nyt on runsaasti kahden hengen pöytiä, joista saa tarvittaessa rakennetuksi kaikille seurueille sopivat pöytäjärjestelyt kätevästi, ravintolapäällikkö Tuula Sulonen lupaa.

Intiimit loosit ja 16 hengen erillistila säilyivät. Tilassa voi pitää tiivistunnelmaisia tilaisuuksia, kuten häitä, syntymäpäiviä tai muita pieniä perhejuhlia.

Koko sisustus uusittiin, mutta tuttu espanjalaistunnelma säilytettiin. Asiakkaiden mieleen olevat, runsaasti valuvat elävät kynttilät säilyvät ennallaan.

Välimerellisen maissa ravintola on ystävien, työkaverien, perheen ja suvun seurustelupaikka. Me Torerossa suosimme rentoa, nautiskelevaa ja eri makuja maistelevaa ravintolakulttuuria, Tuula vinkkaa.

Toreron välimerelliselle ruokalistalle on uudistuksen yhteydessä ilmestynyt muun muassa mustekalaa.

Toreron välimerelliselle ruokalistalle on uudistuksen yhteydessä ilmestynyt muun muassa mustekalaa.

Pulpo eli mustekala listan uutuus

Välimerellistä ruokavaliota sanotaan usein kaikkein terveellisimmäksi. Uudistuneen Toreron ruokalistalle on otettu tuoreita tuttavuuksia, mutta mukana ovat myös tutut, vastustamattomat suosikit, kuten miekat ja pihvit. Mureutuskaappi ja puuhiiligrilli antavat ruoalle oman pikantin makulisänsä.

Suurelle puulaudalle katettu, kahdelle riittävä, näyttävä tomahawk-ulkofileepihvi on edelleen listalla, Tuula vakuuttaa.

Äyriäiset ja muut merenelävät kuuluvat välimerelliseen keittiöön. Nyt ne saavat rinnalleen todellisen perinneherkun, mustekalan eli pulpon. Vivahteita Valenciasta puolestaan tarjoavat Toreron runsaat paellat. Aitoespanjalaiselle pannulle sekoitetaan riisien kaveriksi sesongin mukaan kanaa, lihaa, äyriäisiä ja erilaisia kasviksia.

Ruokalista elää sesonkien mukaan ja kauden antimet, kuten alkuvuoden blinit, keväiset parsat ja pikkujouluherkut, kutsuvat nautiskelemaan. Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajille on tuttuun tapaan mukavia etuja kautta vuoden.

Saliemäntä Minna Tanninen täyttää viinikaappia. Uusitussa Torerossa se sijaitsee keskellä ravintolaa.

Saliemäntä Minna Tanninen täyttää viinikaappia. Uusitussa Torerossa se sijaitsee keskellä ravintolaa.

Chistorra – Torerolle valmistettu makkara

Useimmiten valkosipulilla ja paprikalla maustetut ruokamakkarat ovat tuttuja erityisesti Baskimaan-kävijöille. Torerossa makkara sujahtaa sopuisasti esimerkiksi paellaan ja miekkaan muita makuja täydentämään.

Suosittelen lämpimästi Torerolle valmistettua, voimakasmausteista lihamakkaraa eli chistorraa. Siinä on vahvoja makuja ja potkua, Tuula lupaa.

Churrot sulavat suussa

Ruokanautinnon kruunaa jälkiruoka. Uudistuneelta listalla kulkevat rinnakkain uudet ja perinteiset herkut.

– Uppopaistetuista munkkitangoista eli churroista emme luovu. Ne ovat Creme Catalanan eli paahtovanukkaan ohella suosituimpia jälkiruokia, Tuula Sulonen kertoo.

Espanjassa churrot kuuluvat olennaisena osana ruokakulttuuriin, ja niitä syödään niin aamiaisella, lounaalla kuin päivällisellä. Herkkuja voi ostaa mukaan erikoismyymälöistä tai suoraan kadulta kärrystä tai kojusta.

Uusi sisustus toi kirkkaiden tavernavärien tilalle hillittyjä harmoniavärejä. Pikkupöytiä toivottiin lisää ja Torero toteutti toiveen.

Uusi sisustus toi kirkkaiden tavernavärien tilalle hillittyjä harmoniavärejä. Pikkupöytiä toivottiin lisää ja Torero toteutti toiveen.

Superkesä, terassi ja sangria

Toreron tarjoilijat suosittelevat mielellään juomia uudelta viinilistalta. Pääosassa ovat espanjalaisen kielialueen viinit Espanjasta, Chilestä ja Argentiinasta.

Espanjalainen kuohuviini eli cava on varma valinta aperitiiviksi tai ruokajuomaksi läpi koko aterian, Tuula Sulonen kertoo.

Toreron sijainti on ihanteellinen Porin superkesässä. Terassi aukeaa kävelykadun sydämessä tuttuun tapaan vapuksi. Kauniina kesäpäivänä rupattelua ja ruokailua siivittävät raikkaat, mutta miedot juomat. Tyypillinen kesäinen terassijuoma on sangria, jäillä ja hedelmillä ryyditetty puna-, valko- tai roseeviini.


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio