Kaupallinen yhteistyö

Ajoneuvopesula palvelee Kokemäen Viinikalla

Heikki Viinikka Oy:n autopesula pesee puhtaaksi niin pappamopon kuin yhdistelmärekan. Puhtaus lisää ajoturvallisuutta, parantaa näkyvyyttä ja pitää yrityksen pyörillä kulkevan käyntikortin siistissä kunnossa.

Maiju Junko
Ajoneuvopesula palvelee Kokemäen Viinikalla

Heikki viinikan hallissa voit myös pestä itse autosi tai pesettää sen ammattilaisilla.

Maiju Junko

Kiiltävät konepellit, säihkyvät säiliöt ja hohtavat kyljet! Kaikenkokoiset ajoneuvot peset tai pesetät kätevästi Kokemäen keskustassa, Viinikan isoissa pesuhalleissa.

– Suuri tila palvelee isoja ajoneuvoja, sillä halliin ajaa helposti järeänkin rekkayhdistelmän. Koko ei kuitenkaan ratkaise, sillä pesulapalvelut sopivat myös paketti- ja henkilöautoille, miksei vaikka pappamopolle, vinkkaa yrittäjä Heikki Viinikka.

Säännöllinen peseminen lisää auton arvoa ja ajomukavuutta.

– Hyvin hoidetulla sekä sisältä ja ulkoa puhtaalla autolla on mukava ajaa. Lisäksi se antaa kuljettajastaan tarkan ja tunnollisen kuvan, Viinikka muistuttaa.

Puhtaanapito tekee hyvää myös rakenteille ja auton maalipinnalle.

– Näin kesäaikaan etenkin lintujen jätökset kannattaa pestä nopeasti pois, sillä ne hajottavat maalipintaa. Talvisaikaan autopesu poistaa auton rakenteista korroosiota aiheuttavaa tiesuolaa tehokkaasti.

Raskaan kaluston pesusta on monenlaista hyötyä.

– Monen kymmenen tonnin yhdistelmiin kertynyt lika ja kura lisäävät jo polttoaineen kulutustakin. Puhtaus lisää ajoturvallisuutta, näkyvyys paranee ja puhtaaseen autoon on mukavampi kiivetäkin kuin likaiseen, luettelee Viinikka.

Yritykselle tuo myös peeärrää, kun kuljettajat pitävät pyörillä kulkevan käyntikortin siistissä kunnossa.

Heikki Viinikka Oy:n ajoneuvopesula on avoinna tiistaita perjantaihin kello 9–16 ja lauantaisin 9–15.

– Silloin pesulan ovet ovat taatusti auki. Meillä voi pestä itse tai jättää auton ammattilaisen pestäväksi.

Viinikka auttaa ja opastaan mielellään painepesureiden käytössä.

– Käyttö on helppoa, jokainen oppii sen hetkessä. Myös puhdistusaineet ja välineet ovat vapaasti käytettävissä, Viinikka lupaa.

Heikki Viinikalle voi myös kilauttaa numeroon 0400 595 213, jos autopesutarve iskee aukioloajan ulkopuolella. Autopesulassa käy käteinen ja korttimaksu, yritykset voivat myös tehdä laskutussopimuksen.

www.facebook.com/viinikkakeskus


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös

Sammio