Lukko saa CHL-vieraita Saksasta, Sveitsistä ja Pohjois-Irlannista

CHL:n lohkovaihe uudistuu.

Walesilaisen Cardiff Devilsin kannattajat saapuivat Raumalle CHL-peliin kaudella 2021–22.

Jääkiekon miesten Mestarien liigan eli CHL:n tulevan kauden arvonnasta muodostui keskiviikkona melkoisen sekava soppa, sillä kilpailussa ei järjestetä ensi syksynä lohkovaihetta perinteiseen malliin.

Kilpailun 24 joukkuetta pelaavat sen sijaan sarjamallisen lohkovaiheen, jossa kukin joukkue pelaa kuusi ottelua. Joukkueista 16 parasta jatkaa pudotuspeleihin.

CHL:ssä pelaava Lukko tulee kohtaamaan kotijäällään Raumalla saksalaisen Adler Mannheimin, sveitsiläisen Geneve-Servetten ja pohjoisirlantilaisen Belfast Giantsin ja haastamaan vieraissa tanskalaisen Aalborg Piratesin, sveitsiläisen Rapperswilin ja saksalaisen Münchenin.

Hallitseva CHL-mestari ja Suomen mestari Tappara puolestaan kohtaa kotikentällään Skellefteån, Adler Mannheimin ja Belfast Giantsin ja vierasotteluissa Biel-Biennen, Rapperswilin ja Aalborgin.

Toisen tamperelaisjoukkueen Ilveksen vastustajiksi arvottiin kotiotteluihin Trinec, Färjestad ja Vitkovice sekä vierasotteluihin Bolzano, Pardubice ja Rouen.

SM-hopeajoukkue Pelicansin vastustajat ovat kotona Växjö, Trinec ja Vitkovice sekä vieraissa Salzburg, Bolzano ja Rouen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut