NHL-valmentaja hämmästyi aamukahvilla – ”Hyvät hyssykät”

Dallasin päävalmentaja Pete DeBoer äimisteli edm-festivaaleilta tulleita juhlijoita Starsin hotellilla ennen ottelua.

Miro Heiskasen Dallas kärsi tappion Las Vegasissa.

Las Vegas

Dallas Stars kärsi toisen tappion Las Vegasissa ja on nyt lännen konferenssifinaaleissa tappiolla 0–2.

Stars johti Vegas Golden Knightsiä 1–0 ja 2–1 mutta taipui lopulta jatkoajalla, vaikka peli oli pitkät pätkät vieraiden kontrollissa.

Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen pelasi tuttuun tyyliin lähes joka toista vaihtoa (28.19) ja oli jäällä eniten kaikista kenttäpelaajista. Heiskanen sai myös pudotuspelien maalitilinsä auki, kun hän teki Starsin ottelun avausosuman.

”Pelasimme paljon paremman pelin kuin ensimmäisessä. Oli hyvä mahdollisuus voittaa. Ikävä loppu. Kun jatkamme näin, meillä on varmasti mahdollisuus”, Heiskanen sanoi.

Wyatt Johnstonilla oli laatupaikka jatkoajan alussa ennen kuin Vegas iski vastaan ja meni voittoon.

”Meillä oli hyvä paikka juuri ennen heidän maaliaan. Sarja voisi olla 1–1, mutta nyt pomppi vastustajalle. Tämä on pienestä kiinni.”

Heiskasen 1–0-maalin lisäksi Dallasista osui Jason Robertson, joka teki 2–1:een ylivoimalla.

Starsin ylivoimapeli oli muuten Vegasissa jokseenkin takkuista ja etenkin alueelle tuonneissa oli vaikeuksia.

”Se on joo vähän ollut, vastustaja on hyvin saanut pelattua meidän haun pois. Pitää kehittää jotain, että pääsemme paremmin alueelle rauhoittamaan. Hyvä, että saimme maalin. Ehkä se vähän aukaisee sitä.”

Ottelu alkoi jo kello 12 paikallista aikaa. Dallasin päävalmentaja Pete DeBoer hämmästeli aamulla, miten välillä Stars on pelannut omalla aikavyöhykkeellään kello 21 alkavia pelejä ja nyt kello 12:lta ”kaupungissa, jossa kukaan ei ole herännyt ennen iltapäiväkahta”.

”Ihan jees. Tykkään sinänsä itse, ettei tarvitse aamulla kuin herätä ja syödä hyvin, niin pääsee hallille heti peliin. Ei tarvitse päivän aikana mietiskellä peliä. Totta kai se on erilaista tulla suoraan sängystä peliin, mutta ei valittamista”, Heiskanen sanoi.

DeBoer mainitsi ennen ottelua olleensa hakemassa aamukahvia kello 7, kun NHL-joukkueen kanssa samassa hotellissa yöpynyt porukka vasta saapui hotellille.

”Hyvät hyssykät. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”, kanadalaisvalmentaja naurahti radalta saapuneesta edm-juhlakansasta.

Pohjois-Amerikan suurin elektronisen musiikin festivaali EDC järjestettiin viikonloppuna Vegasissa.

”Se on sellaista täällä. Jengi tulee aika myöhään – tai aikaisin – hotellille, kun itse on lähdössä peliin”, Heiskanen hymähti.

”Nyt pääsee myös aikaisin kotiin lepäämään”, Heiskanen muistutti aikaisen pelin hyödyistä.

Dallas isännöi ottelusarjan kolmatta peliä kotikaukalossaan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut