Lukko löysi kanadalaisen maalivahdin Italiasta ja vahvisti ruotsalais­kaksosten paluun

Maalivahti Samuel Harveyn sopimus on yksivuotinen.

Ponthus ja Pathrik (oikealla) Westerholm pelasivat Lukossa kaudella 2019–20 ja palaavat nyt Raumalle.

Lukko on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaismaalivahti Samuel Harveyn kanssa, raumalaisseura tiedotti perjantaina.

Harvey, 25, saapuu Liigaan monikansallisesta ICEHL:stä, jossa edusti italialaista HC Bolzanoa viime kaudella. Haaviin sieltä jäi sarjan hopeamitali.

”Tunnen Thomas Grégoiren ja Gabriel Fontainen melko hyvin, sillä pelasin molempien kanssa nuorempana. He sanoivat, että joukkue on todella ammattimainen ja että pelaajista pidetään erittäin hyvää huolta”, Harvey kommentoi Lukon tiedotteessa, jossa 183-senttistä maalivahtia kuvaillaan ketteräksi.

”En ole pisin maalivahti, mutta suoritus- ja reaktiokykyni kompensoivat kokoani”, Harvey jatkaa.

Maalivahdin Lukko tarvitsi, kun venäläismaalivahti Artyom Zagidulin ilmoitti, ettei ole käytettävissä ensi kaudella.

Harveyn lisäksi Lukko vahvisti, että ruotsalaiskaksoset Pathrik ja Pontus Westerholm palaavat Raumalle kaksivuotisin sopimuksin.

31-vuotiaat veljekset edustivat Lukkoa kaudella 2019–20, jonka jälkeen palasivat Ruotsin pääsarjaan eli SHL:ään. Nyt hyökkääjien pelit jatkuvat taas Liigassa.

”Tässä on sellainen kaksikko, joka pystyy pelaamaan hyvin tässä liigassa. Lisäksi he ovat hyviä joukkuepelaajia”, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

Lukko tiedotti myös tehneensä uuden sopimuksen Pelicans-kasvatti Kim Niemisen, 21, kanssa. Hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut