Ässät vahvisti kanadalais­puolustaja Martin Lefebvren sopimuksen

Lefebvren sopimus on yksivuotinen.

Ässät on vahvistanut puolustaja Martin Lefebvren sopimuksen, josta Satakunnan Kansa uutisoi Ilta-Sanomien tietojen perusteella jo huhtikuussa.

Lefebvre, 30, saapuu Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

”Olen kotonani Kanadassa tällä hetkellä, mutta odotamme innolla sitä, että muutamme perheeni kanssa Poriin elokuussa”, kanadalaispelaaja sanoo videotervehdyksessä, jonka Ässät julkaisi perjantaina.

Ässiin Lefebvre saapuu Norjan pääsarjasta, jossa takoi kovia tehopisteitä Stavanger Oilersissa. Runkosarjan saalis oli viime kauden 44 ottelussa 17+35=52, ja 15 pudotuspeliottelun saldo oli 4+15=19.

”Lefebvre valittiin myös sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi”, Ässien tiedotteessa korostetaan.

Hurja kausi johti Norjan mestaruuden lisäksi siihen, että Ässien uusi vahvistus voitti sarjan puolustajien maali-, syöttö- ja pistepörssin.

”Vahvan luistelunsa ja kiekollisten taitojen avulla uskomme hänellä olevan kykyjä auttaa erityisesti hyökkäyspelaamistamme”, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen sanoo tiedotteessa.

”Haluan todistaa, että pystyn pelaamaan hyvin myös kovemmissa sarjoissa ja auttaa joukkuetta menestymään”, kommentoi puolestaan myös Tanskan mestaruuden urallaan voittanut Lefebvre tiedotteessa.

Ässissä kanadalaispakki kantaa numeroa 40.

Katso tästä Ässien video Lefebvren sopimuksesta.

Lue lisää: Millainen virtuoosi Ässiin on tulossa? ”Nyt kysyit väärältä jätkältä”

Lue lisää: Ensimmäinen työpäivä kaupungin seuratuimmassa pestissä toi ”pientä kutinaa” aamuun – Jere Härkälä toivoo tällaista vahvistusta joukkueeseen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut