Kaapo Kakko kertoi lähtevänsä MM-kisoihin Leijonien avuksi

MM-kisat alkavat 12. toukokuuta.

Kaapo Kakko on tulossa Leijonien avuksi MM-kisoihin.

Leijonat on saamassa ainakin yhden NHL-avun lisää MM-kisoihin Tampereelle.

New York Rangersin laitahyökkääjä Kaapo Kakko on kertonut seuransa kauden päättävässä mediatilaisuudessa, että aikoo matkustaa MM-kisoihin. Kakon kommenteista ovat kertoneet Twitterissä useat pohjoisamerikkalaiset toimittajat.

Myös Tšekki on saamassa apuja Rangersista, kun Filip Chytil on lähdössä MM-kisoihin.

MM-kisat alkavat 12. toukokuuta. Leijonat pelaa ennen MM-turnausta vielä Tšekissä EHT:llä.

Kakko pelasi MM-kisoissa vuonna 2019, kun Suomi voitti Bratislavassa MM-kultaa.

Suomea vahvistavat MM-kisoissa myös Kasperi Kapanen, Joel Armia, Sakari Manninen ja Olli Määttä. Patrik Laineen pelikunto on arvoitus. Laineen on ilmoitettu olevan MM-kisoissa mukana, mutta hän joutui jäämään EHT:lta sivuun loukkaantumisen takia.

Jääkiekkoliitto ei toistaiseksi ole vahvistanut Kakon liittymistä joukkueeseen.

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen ei puolestaan vahvista Ilta-Sanomien tietojen mukaan Leijonia tämän kevään MM-kisoissa.

Coloradon kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Seattle Krakenia vastaan. Seattle passitti hallitsevan mestarin kesälomille voitoin 4–3.

Lehkonen, 27, joutui leikkauspöydälle murtuneen sormen takia runkosarjan lopulla. Hän palasi kaukaloon juuri ennen pudotuspelejä runkosarjan viimeisillä kierroksilla.

Seattle-sarjassa Lehkonen loukkaantui uudestaan, ja hän joutui pelaamaan ottelusarjan loppuun murtuneella varpaalla. Näin ollen MM-kotikisat jäävät väliin vammojen takia.

Leijonien johtoryhmästä GM Jere Lehtinen oli aiemmin tällä viikolla yhteydessä Coloradon suomalaiskaksikkoon Lehkoseen ja supertähti Mikko Rantaseen mahdollisesta MM-kisareissusta Tampereelle.

Ensimmäistä kertaa urallaan 50 maalin ja 100 pisteen rajan rikkoneen Rantasen, 26, liittyminen Leijonien MM-joukkueeseen on vielä auki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut