Ässien harjoituskausi alkoi – paljastiko videolla vilahtava nimikyltti porilaisten uudet huippuvahvistukset?

Tapparan mestaruusmaalin tekijä on siirtymässä yhdessä veljensä kanssa Ässiin.

Mestaruusmaalin tehnyt Marcus Davidsson nosti Kanada-maljaa lauantaina Tapparan juhlissa.

Pori

Ässät siirtyi tiistaina virallisesti Jere Härkälän aikakauteen, kun joukkueen yhteisharjoitukset alkoivat.

Ässät julkaisi nettisivuillaan videon ensimmäisen päivän tunnelmista sekä päävalmentaja Härkälän ensimmäisestä puheesta joukkueelle.

Tarkkasilmäiset katsojat huomasivat videolla myös nimen, jota Ässät ei ole vielä julkaissut.

Valmentaja Timo Turunen istui pukukopissa pelaajien keskellä tyhjällä paikalla. Hänen yllään oleva nimikyltti ei näy aivan selvästi, mutta siitä pystyy hahmottamaan nimen M. Davidsson.

Nimikyltti näkyy videolla valmentaja Timo Turusen yläpuolella noin neljän minuutin kohdalla:

Huhut ovat jo jonkin aikaa tuoneet Ässiin ruotsalaisveljeksiä Marcus ja Jonathan Davidssonia. Pata ei ole heidän sopimuksiaan kuitenkaan vielä julkaissut.

Veljekset voittivat viime viikolla Suomen mestaruuden Tapparan riveissä. Marcus Davidsson teki viidennessä finaalissa mestaruuden ratkaisseen maalin jatkoerässä.

Davidssonit siirtyivät joulukuussa HV71:stä Tapparaan.

Marcus Davidsson, 24, pelasi Tapparassa 31 ottelua tehoin 8+15=23. Pudotuspeleissä sentteri teki neljä maalia.

Jonathan Davidsson, 26, teki 25 otteluun tehot 5+7=12. Pudotuspeleissä laitahyökkääjän saldo oli 1+2=3.

Ässien pukukopissa muiden pelaajien nimikylteissä on pelkkä sukunimi, joten nimestä M. Davidsson voinee päätellä, että kopissa on paikka myös J. Davidssonille.

Molemmat veljekset on varattu NHL:ään ja nähty Ruotsin maajoukkueessa. Jonathan Davidssonilla on tilillään myös kuusi NHL-ottelua.

Aamulehti antoi miesten Tappara-visiitistä seuraavanlaiset arviot:

MARCUS DAVIDSSON 9: Mestaruusmaali takasi arvosanan korotuksen ysiin. Pikkuveli saapui isoveikan kanssa joulun välipäivinä Tampereelle ja säväytti heti. Taitava sentteri, joka pystyi sekä tekemään peliä että viimeistelemään. Vahvuus ei ole puolustuspäässä, mutta oli silläkin saralla riittävän luotettava. Kelpo aloittaja. Kaikkiaan monipuolinen paketti, jollaisia pitäisi olla mahdotonta löytää keskikaistalle kesken kauden. Niin vain Tappara siinä(kin) onnistui. Runkosarja: 8+15=23, +6. Pudotuspelit: 4+0=4, +3.

JONATHAN DAVIDSSON 7: Vikkeläliikkeinen isoveli löysi itsensä pudotuspeleissä. Sopi Juuso Ikosen ja Philip Granathin vierelle nelosketjuun, sillä kunkin pelaajista työhaalarit olivat päällä joka hetki ja luistin liikkui vauhdikkaasti. On todennäköisesti kiekollisesti vaarallisempi pelaaja kuin mitä Tapparassa ehti puolessa kaudessa osoittaa. Runkosarja: 5+7=12, +4. Pudotuspelit: 1+2=3, +4.

Jonathan Davidsson (pipo päässä) pelaa laitahyökkääjänä, Marcus Davidsson sentterinä. Molemmat ovat urallaan pelanneet myös Ruotsin maajoukkueessa.

Lue lisää: Hannes Hyvönen ei suostunut aikoinaan muuttamaan Poriin: syy oli ässälegendassa – kovan elämän kokenut kiekkotähti elää kaupungissa nyt ”vaaleanpunaisessa parisuhteessa”

Lue lisää: Hannes Hyvönen aloitti Ässien kehitysvalmentajana – mitä hänen työhönsä kuuluu? ”Tärkeintä on, ettei nuorta pelaajaa jätetä yksin”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut