Ässien uusin hankinta tulee Kouvolasta – ”Luotettava ja fiksu pelaaja”

Kasperi Ojantakanen teki Ässien kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Kasperi Ojantakanen siirtyy viiden KooKoo-kauden jälkeen Ässiin.

Pori

Ässien uusin hankinta on hyökkääjä Kasperi Ojantakanen.

28-vuotias Ojantakanen siirtyy Poriin KooKoosta. Hän teki Ässien kanssa kahden vuoden sopimuksen. Luotettava sentteri siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella.

Jokereiden kasvatti pelasi päättyneellä kaudella 57 ottelua tehoin 7+11=18. Hän on profiloitunut Liigassa luotettavaksi alempien ketjujen pelaajaksi.

KooKoossa Ojantakanen pelasi viisi viime kautta. Miehen kolmen viime kauden pistasaldot ovat 16, 17 ja 18. Kahtena viime keväänä Ojantakanen on ollut joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja pudotuspeleissä.

Ennen KooKoota hän kiekkoili ja opiskeli Yhdysvaltain yliopistosarjassa.

”Ojantakanen on luotettava ja fiksu pelaaja. Monikäyttöisenä pelaajana hänellä on kaikki edellytykset pelata erikoistilanteissa sekä eri rooleissa, jonka takia hän on aina ollut valmentajien luottopelaaja”, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen arvioi tiedotteessa.

Ojantakanen koki, että Ässien valmennus halusi hänet aidosti Poriin.

”Itselleni maisemanvaihdos tekee varmasti hyvää. Uskon, että Ässissä minulla on paras mahdollisuus mennä eteenpäin pelaajana.”

”Koen, että pystyn vielä kehittymään ja etenkin hyökkäyspelissä pystyisin olemaan tehokkaampikin. Tavoitteena on nousta Porissa sarjan kärkihyökkääjien joukkoon”, Ojantakanen totesi tiedotteessa.

Ojantakanen pelaa Ässissä numerolla 26.

Tausta

Ässien julkaistut sopimukset

Maalivahdit: Niklas Rubin, Karolus Kaarlehto (edellinen seura Timrå, Ruotsi), Topias Rovio (Jukurit).

Puolustajat: Libor Zábranský (Jukurit), Nikolas Matinpalo, Rami Määttä, Verneri Hellman, Valtteri Viirret, Topi Vuori (Jokerit), Joona Riekkinen (KalPa).

Hyökkääjät: Jesse Joensuu, Jami Virtanen, Valtteri Karnaranta, Feetu Knihti, Patrik Juhola, Roope Talaja, Will Graber, Lenni Hämeenaho, Jan-Mikael Järvinen, Leevi Viitala, Eemil Erholtz, Kalle Myllymaa, Nestor Noiva (Jokerit), Lassi Vanhatalo (Sport), Kasperi Ojantakanen (KooKoo).

Ässiin ovat siirtymässä vielä ainakin puolustajat Aleksi Matinmikko (K-Espoo) ja Martin Lefebvre (Stavanger, Norja), mutta heidän sopimuksiaan seura ei ole vielä vahvistanut. Ässät aloittaa joukkueharjoitukset ensi viikolla.

Lähtijät: Rasmus Korhonen (Jukurit), Aleksi Heimosalmi (sopimus Carolinan kanssa, ensi kauden pelipaikka vielä auki), Aleksi Laakso, Ian McCoshen, Markus Phillips, Roni Sevänen (TPS, seura ei ole vielä vahvistanut sopimusta), Eemeli Virtanen, Niklas Appelgren (SaiPa), Derek Barach, Joachim Rohdin, Alexander Ruuttu, Dominic Turgeon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut