Antti Raanta maalilla Carolinan pudotuspeliavauksessa – mahtuuko Puljujärvi kokoonpanoon?

Entinen ässävahti kantaa isoa vastuuta.

Antti Raanta Carolina Hurricanesin kotiareenalla.

NHL:n ”suomalaisseuroihin” lukeutuva Carolina Hurricanes aloittaa Stanley Cupin jahtaamisen maanantain ja tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun pudotuspelien avauskierroksen avausottelussa vieraaksi saapuu New York Islanders.

Ennen ottelua kuultiin suomalaisittain niin hyviä kuin hieman epävarmojakin uutisia Hurricanes-valmentaja Rod Brind'Amourilta.

”Rod Brind’Amourin mukaan Antti Raanta on aloittavana maalivahtina illan ottelussa Islandersia vastaan”, Hurricanesin verkkouutisointia tekevä Walt Ruff kertoi viestipalvelu Twitterissä.

Ruff mainitsi myös, että Carolinan suomalaishyökkääjistä Jesse Puljujärvi oli peliä edeltävissä jääharjoituksissa yhdessä varamiehistöön yleensä kuuluvien Dylan Coghlanin ja Calvin de Haanin kanssa. Puljujärvi jäisi siis kenties ulos pelaavasta kokoonpanosta, mutta valmentaja Brind'Amour ei kuitenkaan lyönyt ovea vielä kiinni Puljujärveltä.

”Hän saattaa pelata... Tässä vaiheessa vuotta on kysymysmerkkejä ilmassa (joukkueen terveystilanteessa), mutta hän (Puljujärvi) vain halusi jäälle tekemään vähän töitä”, Brind'Amour kommentoi Ruffin mukaan.

Puljujärvi kaupattiin kesken runkosarjakauden Edmonton Oilersista Carolinaan. Hän teki Hurricanesille kaksi tehopistettä (0+2) pelaamissaan 17 ottelussa. Raanta puolestaan torjui runkosarjassa 27 ottelussa ottaen 19 voittoa, torjuntaprosentin ollessa 91,0 ja päästettyjen maalien keskiarvon 2,23.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut