Satakunnan tehokkaimmat pääsivät maalien makuun myös runkosarjan päätöspeleissä

Mikael Pyyhtiä pääsi pisteille uransa ensimmäisessä NHL-ottelussa.

Erik Haula päätti runkosarjan kahden maalin iltaan.

NHL:n satakuntalaispelaajien runkosarja on ohi.

Tämän kauden tehokkaimmat satakuntalaiset olivat tehokkaita myös viimeisellä kierroksella. Erik Haula teki kaksi maalia, kun New Jersey voitti Washingtonin jatkoajalla 5–4. Jesperi Kotkaniemi onnistui maalinteossa kerran, kun Carolina kaatoi Floridan 6–4.

22-vuotias Kotkaniemi summasi NHL-uransa ennätyspisteet: 18+25=43. Haula pelasi jälleen tasaisen vahvan kauden ja sai kasaan saldon 14+27=41.

Carolinan raumalaisvahti Antti Raanta oli runkosarjan päätöspelissä huilivuorossa. Jälleen loukkaantumisesta kärsinyt Raanta torjui 27 ottelussa. Torjuntaprosentti oli 91,0.

Lue lisää: Kotkaniemi pani kriitikoiden suut suppuun – Kevään pelaaja takoo nyt NHL-ennätyksiään uusiksi

Lue lisää: Antti Raanta muistaa, miten Isomäki jylisi hurmoksessa – ”Raumalaisesta tuli siinä hetkessä vähän niin kuin porilainen”

Haula, Kotkaniemi ja Raanta jatkavat joukkueidensa kanssa Stanley Cup -jahtia pudotuspeleissä.

Joel Armia ei päässyt pisteille Montrealin päätettyä tuskaisen kautensa 4–5-tappioon Bostonia vastaan. Vammojen ja sairasteluiden takia rikkonaisen kauden pelannut Armia oli kokoonpanossa vain 43 ottelussa. Myös tehot jäivät vaatimattomiksi, 7+7=14.

Winnipegin Ville Heinola on ollut NHL-joukkueen kokoonpanossa viimeksi tammikuussa. Kaikkiaan hän sai tililleen kymmenen NHL-ottelua, joiden saldoksi jäi 0+1. AHL-seura Manitoba Moosessa Heinolan tehot ovat 47 otteluun 4+31=35.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut