Ässien U20-joukkueelle selvänumeroinen tappio välieräavauksessa: ”Emme saaneet mitattua ihan toivottua tasoa irti”

Välieräsarja jatkuu sunnuntaina Porissa. Ässille peli on jo huomattavan tärkeä ja tason pitää nousta.

Leevi Viitala laukoi Padan ainoan maalin Tapparan verkkoon.

18.3. 15:53

Tällä hetkellä Ässien kohtalona on pelata tamperelaisjoukkueita vastaan pudotuspeleissä. Padan U20-joukkue kärsi välierien avauspelissä selvänumeroisen tappion Tapparalle. Ottelu Tampereella päättyi 5–1 (1–0, 1–0, 3–1).

Numerot ovat selvät, eikä paremmasta joukkueestakaan ollut epäselvyyttä, mutta aivan numeroiden veroinen ero joukkueiden välillä ei ollut.

Tappara teki kaksi lisämaalia aivan loppuminuuteilla, joista toinen ladottiin tyhjään verkkoon.

”Oli vaikea ottelu. Tappara oli terävämpi ja vahvempi. Emme saaneet mitattua ihan toivottua tasoa irti. Pitkään taistelimme silti tuloksesta ihan tosissamme”, valmentaja Juha-Matti Kemppainen mietti.

Ässät kavensi pelin Leevi Viitalan lavasta kolmannessa erässä ajassa 44.18, mutta Tappara onnistui laukomaan ehkäpä ratkaisevan 3–1-maalin vain neljä minuuttia myöhemmin.

Ässien maalivahti Romi Huunonen torjui 35 kertaa, eli hän oli koko ottelun ajan työllistettynä.

”Huunonen oli hyvä ja piti meidät mukana ottelussa. 2–0-maali toisessa erässä harmittaa erityisesti, kun kiekko pomppasi tuomarista suoraan vastustajalle, joka iski siitä maalin”, Kemppainen harmitteli.

Sarja jatkuu jo sunnuntaina, kun toinen välieräpeli tahkotaan Porissa. Ässien on pelattava paljon paremmin kuin lauantaina.

”Tappara antoi ensimmäisessä pelissä meille paljon painetta ja pelasi kiistatta hyvin. Meidän on pystyttävä vastaamaan siihen. Pakko uskoa, että saamme sunnuntaina itsestämme enemmän irti. Maksimitasolle meidän on yllettävä, että voimme Tapparan voittaa”, Kemppainen sanoi.

Jatkoon etenee se joukkue, joka saa ensin kasaan kolme voittoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut