Ässät sai yhteydenoton, kun TPS-kannattaja katui tekoaan: ”Hän halusi tunnustaa rikkoneensa yhden tuolin, kun tunne oli mennyt yli”

Turhautuneet TPS-kannattajat rikkoivat Isomäki-areenassa 12 muovista kuppituolia.

Turkulaiskannattajat pettyivät, kun TPS:n kausi päättyi.

17.3. 11:07

Pori

Turhautuneet TPS-kannattajat rikkoivat Isomäki-areenan muovisia kuppituoleja, kun Ässät päätti turkulaisjoukkueen kauden. Rikotuista kuppituoleista uutisoi ensimmäisen Yle Pori.

Ässien liiketoiminnanjohtaja Niklas Ikonen vahvisti Satakunnan Kansalle, että areenassa on irronnut tai mennyt rikki yhteensä 12 kuppituolia.

”Muoviset kuppipenkit lähtevät helposti irti, joten suurta väkivaltaa niiden irrottamiseen ei ole tarvinnut käyttää”, Ikonen sanoi.

Ylen ja sosiaalisen median väitteiden mukaan TPS-kannattajat myös heittelivät tuoleja tai niiden palasia porilaiskannattajien päälle.

”Katsomme vielä areenan kamerakuvaa, mutta minun saamieni raporttien mukaan mitään vaaratilanteita ei ole tapahtunut. Jotain tuolinpalasia on voinut lentää, mutta ei tuoleja. Järjestyshenkilömme piirittivät TPS-kannattajat”, Ikonen sanoi.

Satakunnan Kansa näki kuitenkin videon, josta on havaittavissa, että päädystä heitettiin ainakin lähes kokonainen kuppituolin.

Penkkien rikkominen on Ikosen mukaan harvinaista, mutta toisaalta niitä kuitenkin hajoaa aivan tavallisessakin käytössä.

”Esimerkiksi tammikuussa, kun Ilves vieraili Porissa, heidän iso kannattajaryhmänsä käyttäytyi hienosti. Siitä huolimatta tuoleja oli mennyt rikki, kun joku oli esimerkiksi noussut penkille.”

Kun pelit maanantaina jatkuvat, rikottujen penkkien tilalle on asennettu varapenkit. Ikosen mukaan vahingot jäivät rahallisesti pieniksi, satoihin euroihin. Ässät aikoo joka tapauksessa olla yhteydessä TPS:n kannattajaryhmään ja esittää korvausvelvoitteen.

”Yksi TPS-kannattaja otti jo itse yhteyttä. Hän halusi tunnustaa rikkoneensa yhden tuolin, kun tunne oli mennyt yli. Hän antoi yhteystietonsa ja ilmoitti haluavansa korvata hajottaneensa tuolin itse.”

Päivitetty 17.3. kello 16.05: Lisätty tieto videosta, joka todistaa vähintään lähes kokonaisen kuppituolin heittämisen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut