Ei haitannut maanantai-ilta eikä lyhyt myyntiaikakaan – yksi luku antoi todisteen siitä, kuinka hyvin yleisö on syttynyt tämän kauden Ässiin

Maanantai varmisti ainakin sen, ettei ottelu jäänyt Porin kiekkokevään viimeiseksi.

13.3. 21:28

Onko Porissa odotettu pudotuspelejä? Onko yleisö ottanut tämän kauden Ässät omakseen?

Vastaus: 5 148.

Isomäki-areenan yleisömäärä puhui puolestaan. Ei haitannut maanantai-ilta, ei haitannut erittäin lyhyeksi jäänyt myyntiaika. Kiekkokansa löysi Ässien pudotuspeliavauksen.

Säälipleijareiksi kutstuttu pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelu ei ole tavallisesti ollut yleisön suosiossa. Aika usein ja ja aika monessa kaupungissa on nähty runkosarjan keskiarvoa huonompia yleisömääriä.

Oulussa oli maanantaina 2 767 katsojaa. Se on toki harvinaisenkin heikko määrä Raksilassa, mutta sellaisia säälipleijareissa on ennenkin nähty.

Kun Ässät pelasi edellisen kerran samassa vaiheessa keväällä 2018, se kohtasi Lukon. Silloin tiistai-iltana pelattu naapurusten avausottelu veti Isomäki-areenalle 5 047 katsojaa, 101 vähemmän kuin nyt maanantai-illan trilleri TPS:aa vastaan.

Vertailu edelliseen Porin säälipleijaripeliin kertoo myös siitä, miten Ässien tämän kauden särmä, rouheus ja uskottavat esitykset ovat purreet yleisöön.

Avauspelissä katsojat saivat nähdä odotetun tiukkaa ja jännittynyttä pelaamista. Urku ei ainakaan vielä auennut sen enempää pelin kuin tunteen tasolla. Siihen on vielä mahdollisuus, koska ainakin maanantai varmisti sen, ettei ottelu jäänyt Porin kiekkokevään viimeiseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut