Loukkaantumiseen johtanut taklaus jakoi mielipiteitä Lukon ottelussa – ”Niin turha taklaus kuin voi olla”

Lukon runkosarja päättyi neljään peräkkäiseen häviöön.

11.3. 20:35

STT, Kuopio

KalPa kaatoi lauantaina Liigan runkosarjassa kotikaukalossaan Lukon lukemin 3–1. Voitto ei kuitenkaan nostanut kuopiolaisia kiinni pudotuspelien kotietuun, sillä Pelicans kaatoi omassa kamppailussaan SaiPan.

Pelicans ja KalPa kohtaavat toisensa puolivälierissä. Ottelusarja käynnistyy perjantaina Lahdesta.

Kuopion ottelun puhututtanein tilanne nähtiin päätöserän lopussa, kun Lukon Thomas Gregoire taklasi KalPan Jaakko Lanttaa ulosajon arvoisesti. Lantta jäi tilanteen jälkeen makaamaan jäähän, ja lopulta hänet talutettiin pukusuojiin. Päävalmentajat olivat ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa eri linjoilla taklauksesta.

”Tuo lopun taklaus oli niin turha taklaus kuin voi olla. Kaksi sekuntia pelaaja ollut ilman kiekkoa ja taklataan kuolleesta kulmasta olkapäähän ja päähän. Toivottavasti ei käynyt pahemmin. Nyt mitataan Liigan kurinpitoa ehdottomasti”, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen totesi.

”Sen verran täytyy ottaa tuohon taklaukseen kiinni, että tuomareiden tulkinta oli ’blind side’. Gregoire tulee edestä päin, ja nuori pelaaja ei valitettavasti ole valmis ottamaan taklausta vastaan. Harmittava tapaus joka tapauksessa”, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen puolestaan totesi tilanteesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut