Florida voitti jatkoajalla, Eetu Luostarinen Panthersin tehopelaaja

Luostarinen pelaa uransa parasta kautta NHL:ssä.

Numerolla 27 pelaava Eetu Luostarinen teki Floridalle 3–2-johtomaalin, mutta Chicago tasoitti aivan pelin lopussa.

11.3. 9:06

Sunrise / Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers voitti Chicago Blackhawksin 4–3 jatkoajalla. Ottelu oli Floridalle vaikea, sillä joukkue oli kahden erän jälkeen 0–2-tappiolla.

Päätöserässä alkoi Floridan takaa-ajo, ja joukkue nousi ensin 2–2-tasatilanteeseen. Sen jälkeen Eetu Luostarinen teki Floridalle 3–2-johtomaalin, mutta Chicago tasoitti 45 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua Cole Guttmanin maalilla.

Jatkoajalla Brandon Montour teki Floridan voittomaalin Aleksander Barkovin ja Carter Verhaeghen syötöistä.

Uransa parasta kautta NHL:ssä pelaava Luostarinen keräsi ottelusta tehot 1+1. KalPan kasvatilla on nyt tältä kaudelta kasassa 66 ottelusta pisteet 16+20. Neljättä kauttaan NHL:ssä pelaava siilinjärveläinen nakutti viime kaudella pisteet 9+17.

Voittomaalin syöttäneellä Floridan kapteeni Barkoville on nyt tältä kaudelta tehot 17+37. Loukkaantumisista kuluvalla kaudella kärsinyt Barkov on pelannut 52 ottelua.

Floridan Anton Lundell jäi ottelussa pisteittä.

Voitto oli Floridalle tärkeä, sillä joukkue kamppailee yhä kiivaasti pudotuspelipaikasta. Chicago puolestaan on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja kuuluu tällä kaudella NHL:n heikoimpiin joukkueisiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut