Tällaisen puheen Karri Kivi piti joukkueelle, kun Ässät voitti Lukon ja varmisti pudotuspelipaikkansa – katso video

”Voin sanoa, että se merkkaa kohtuullisesti”, totesi päävalmentaja pudotuspelipaikan merkityksestä Ässien yhteisölle.

Lauantai toi Ässille kauden kolmannen voiton Lukosta sekä sinetin pudotuspelipaikalle. Pata sijoittuu runkosarjassa suurella todennäköisyydellä kahdeksanneksi tai yhdeksänneksi.

5.3. 15:28 | Päivitetty 5.3. 17:38

Ässien päävalmentaja Karri Kivi käveli lauantain Lukko-voiton jälkeen tyytyväisenä joukkueen pukukoppiin. Hän pani oven kiinni, eikä illan sankari Nikolas Matinpalokaan päässyt tv-haastatteluun, mihin hänet oli kutsuttu.

Lue lisää: Sankari ei päässyt tv-haastatteluun, kun Karri Kivellä oli asiaa joukkueelle – Ässien tämän kauden molemmat teemat ovat toteutuneet

Ässät julkisti Kiven puheen sosiaalisessa mediassa ja Youtube-kanavallaan.

”Te olette nyt saavuttaneet kauden ykkösstepin ja tiedätte, mitä se tälle yhteisölle merkitsee. Mä oon 30 vuotta ollut Porissa. Voin sanoa, että se merkkaa kohtuullisesti”, Kivi muun muassa sanoi voittopuheessaan.

Katso Kiven voittopuhe kokonaisuudessaan:

Videon kuvasi Ässistä jo usean vuoden ajan dokumenttia työstänyt porilaislähtöinen urheilutoimittaja ja -dokumentaristi Vesa-Matti Savinen. Hän vietti lauantain kameransa kanssa ennen kaikkea Ässien faniryhmän seurassa, mutta pelin jälkeen mies siirtyi porilaisten pukukoppiin.

Savisen Ässät-dokumentin julkaisu on siirtynyt eri syistä useamman kerran eteenpäin. Tällä tietoa dokumentti ilmestyy ensi syksynä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut