Jokereille myönnettiin sarja­paikka Mestikseen yhdellä ehdolla

Jokerit on saamassa sarjapaikan Mestikseen.

Jokerit pyrkii ensi kaudeksi Mestikseen

28.2. 19:10 | Päivitetty 28.2. 19:56

Helsingin Jokereille on myönnetty ehdollinen sarjapaikka Mestikseen, Suomen jääkiekkoliitto tiedottaa. Mestis on Suomen jääkiekon toinen sarjataso.

”Sarjapaikka päätettiin myöntää ehdollisena: Jääkiekkoliitto edellyttää, että yhtiö toteuttaa omistusjärjestelyt sekä pääomituksen hakemuksessaan kuvaamalla tavalla 31.3.2023 mennessä”, Jääkiekkoliiton tiedotteessa sanotaan.

Tiedotteen mukaan Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti, että aiemmin tehty päätös Mestiksen joukkuemäärän pienentämisestä perutaan. Jokereiden mahdollisen Mestis-paikan myötä kaudella 2023–24 Mestiksessä pelaisi 14 joukkuetta.

JOKERIEN mahdollisena kotihallina ensi kaudella on Keravan jäähalli, Jokerit tiedottaa.

Keravan jäähallin kapasiteetti on noin 1 500 katsojaa.

Lisäksi Jokerit pelaisi osan otteluistaan Helsingin jäähallissa Nordenskiöldinkadulla.

”Olemme kiitollisia Keravan kaupungille ja sen johdolle tästä mahdollisuudesta. Samalla haluamme kiittää myös nöyrästi alueen muita jääurheiluseuroja joustavasta suhtautumisesta ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä”, Jarmo Koskinen sanoo tiedotteessa.

"Vastapalveluksena tulemme tarjoamaan keravalaisille hienoja urheiluviihdetapahtumia. Uskomme myös pk-seudulla sekä muualla asuvien jokerikannattajien löytävän tiensä Keravalle, ja yhdessä saamme rakennettua seuralle hienon paluukauden.”

Tekstiä muokattu: 19.55: Lisätty tieto pelipaikasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut