Lukko perusti uuden yksikön – tavoitteena on tuoda yhtiön tapahtuma-alan osaamista näkyvämmin tarjolle

Lukko Events tarjoaa tapahtumajärjestelyjä avaimet käteen -periaatteella.

Äijänsuon areena on Lukko Eventsin oma tapahtumapaikka. Arkitokuva tammikuun lopussa järjestetystä somestarojen hyväntekeväisyysottelusta.

28.2. 15:40

Rauman Lukko Oy on perustanut uuden tapahtumayksikön Lukko Eventsin.

Lukko Eventsin omat tapahtumapaikat ovat Äijänsuon areena ja Helmiranta, mutta se tuottaa tapahtumia tarvittaessa myös muihin asiakkaiden valitsemiin kohteisiin. Yksikkö tarjoaa tapahtumajärjestelyt avaimet käteen -periaatteella aina teeman ja ohjelman suunnittelusta sekä toteutuksesta lavatekniikkaan ja ruokatarjoiluun.

”Yritystapahtumat ovat mieleenpainuvia kokemuksia. Muutostrendit yritystapahtumissa menevät jatkuvasti siihen suuntaan, että tapahtumilla pitää olla vaikuttavuutta ja tavoitteita, olivat ne sitten henkilökunnan innostaminen tai muutoksen hakeminen erilaisen vuorovaikutuksen keinoin”, totesi Rauman Lukko Oy:n tapahtuma- ja kehitysjohtaja Sasu Eronen tiedotteessa.

”Tällä alueella on selkeästi tarvetta ja kysyntää paikalliselle, kokonaisvaltaiselle tapahtumatalolle, joka pystyy tuottamaan valmiita tapahtumakonsepteja. Jatkossa Lukko haluaakin ottaa isompaa roolia monipuolisten tapahtumien tarjoajana.”

Liigaottelut mukaan lukien Lukko järjestää vuosittain useita kymmeniä tapahtumia. Lukko Eventsin tavoitteena on tuoda yhtiön tapahtuma-alan osaamista näkyvämmin tarjolle niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Rauman Lukko järjestää jatkossakin kaikki liigaottelut, Pitsiturnauksen ja muut mahdolliset kiekkoyhtiön urheilutapahtumat. Yritystapahtumien, asiakkaiden tilaisuuksien ja jääkiekon ulkopuolisten tapahtumien tuottaminen siirtyy Lukko Eventsille.

”Kun urheilutapahtumat eriytetään muista tapahtumista, voimme myös selkeyttää markkinointiamme yksityis- ja yritysasiakkaiden suuntaan. Esimerkiksi areenalla järjestettävät konsertit kiinnostavat osittain eri kohdeyleisöä kuin urheilutapahtumat. Luomalla molemmille kohderyhmille omat viestintäkanavansa voimme viestiä tapahtumista tarkemmin ja kohdennetummin.”, Eronen kertoi tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut