Lukolla erikoinen tilanne ennen tämän illan kärkipeliä: kokoonpano selvisi vasta, kun pelaajat tulivat hallille ja keskustelivat lääkärin kanssa

Tautiepidemia kiusaa raumalaisjoukkuetta.

Lukon joukkueessa jyllää tautiepidemia. Kokoonpano selviää vasta hallilla.

16.2. 15:59 | Päivitetty 16.2. 16:54

Liigapelien kokoonpanot julkaistaan tavallisesti Veikkauksen sivuilla kello 12 ja Liigan omilla sivuilla kello 13.

Tämän illan Lukko–Tappara-pelistä tuli poikkeus. Lukon kokoonpanot julkaistiin vasta kello 16.30.

Syynä oli Lukon joukkueessa jylläävä tautiepidemia. Länsi-Suomen mukaan Lukko julkaisi ensin varmasti terveet pelaajat, joita oli yhdeksän kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Lopulta nekin poistettiin.

”Kysymysmerkkitapauksia on tosi paljon, mutta todennäköisesti saamme ihan hyvän kokoonpanon jalkeille”, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoi Länsi-Suomelle.

Sahlstedt kertoi Länsi-Suomelle, että kokoonpano varmistuu vasta, kun pelaajat tulevat hallille ja keskustelevat lääkärin kanssa.

Sahlstedt oli lopulta oikeassa. Lukko saa jalkeille täyden kokoonpanon, vaikka poissaoloja onkin. Taudin takia sivussa ovat vain Anrei Hakulinen, Linus Nyman ja Henri Ikonen. Lisäksi Antti Saarela on loukkaantunut ja Josh Kestner pelikiellossa.

Erikoisuuksia Lukon kokoonpanossa toki on. Puolustaja Kalle Ervasti on merkitty kakkosketjun sentteriksi. Kolmosketjussa on puolestaan kolme tällä kaudella sentterinä nähtyä hyökkääjää. Nuorista joukkueeseen on nostettu Lenni Hämäläinen ja Miro Järvenpää. Heistä Järvenpää pelaa ensimmäisen liigaottelunsa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut