Lukko ei jättänyt tällä kaudella muruakaan KooKoolle, silti keskiviikon suoritus ei tyydyttänyt: ”Ei ollut meidän paras päivä”

Lukon Samuel Jukuri torjui jälleen voiton.

Lukon kultakypärä Thomas Gregoire teki taas maalin.

8.2. 21:57

Kouvola

Liigan kärkiseura Lukko oli tällä kaudella tyly vastustaja KooKoolle. Kun kouvolalaiset hävisivät keskiviikkoisen kotipelinsä maalein 1–3, oli KooKoon saalis Lukolta kauden neljässä runkosarjakohtaamisessa nolla pistettä.

Lukon menoa ei haitannut edes ykkössentteri Julius Mattilan maajoukkuekomennus. Hänen roolinsa saanut Sami Päivärinta, 19, kirjautti itselleen kauden ensimmäisen tehopisteensä syötettyään päätöserän alussa raumalaisten voittomaalin.

”Tahmeaa pelimme oli, mutta onneksi maalivahti Samuel Jukuri oli pelipäällä”, voittomaalin tekijä Linus Nyman kiitteli 21 torjuntaa esittänyttä Jukuria.

Ottelu oli kauden JYPissä aloittaneelle Jukurille, 26, vasta kauden yhdeksäs, mutta neljäs peräkkäinen voittopeli. Illan avausmaalin tehnyt Lukon puolustaja Thomas Gregoire, 24, taistelee pakkien pistepörssin voitosta ja laukoo melkein paikasta kuin paikasta.

Samalla hän saa ainakin ylivoimaviisikossa muut pelaajat protestoimaan näkyvästi itsekkyyttään.

”Vähän haistelin avauserästä, että kaikki ei ole kunnossa. Useampi kaveri ei saanut itsestään parasta siinä irti. Käytettiin aikaa ja tilaa väärin. Siitä haistoi, että saattaa tulla vaikea ilta ja niin siitä tulikin. KooKoo laittoi meidät koville”, Lukon valmentaja Marko Virtanen sanoi.

”Ei ollut meidän paras päivä. Hieno asia, että saatiin kolme pistettä mukaan. Siinä se melkein onkin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut