Ässät julkaisi Arto Heiskasen pitkän haastattelun: ”Siitä kuulee vielä tänä päivänäkin”

Haastattelu on tehty noin kolme vuotta sitten. Viime vuoden lopussa paljastui, että Arto Heiskanen sairastaa paksusuolensyöpää.

Ässät julkaisi Arto Heiskasen noin 30 minuuttia pitkän haastattelun lyhentämättömänä. Se on tehty tulevaan ässädokumenttiin.

5.2. 18:42

Ässät julkaisi Youtubessa tulevaan Ässien dokumenttiin liittyvän Arto Heiskasen haastattelun lyhentämättömänä.

Kyseinen haastattelu on tehty noin kolme vuotta sitten kaudella 2018–2019.

Heiskanen kertoo haastattelussa esimerkiksi siirtymisestään Savonlinnasta Poriin, Ässien ja Lukon kilpa-asetelmasta ja monista muista asioista uraltaan.

Keskusteltavana on myös Ässien putoaminen sarjaporrasta alemmas ja se kuuluisa divarikausi, jolloin Heiskanen takoi Ässissä 44 pelissä järisyttävät tehot 58+52. Tehotilasto oli lukemassa +90.

”Se on ihan käsittämätöntä. Siitä kuulee vielä tänä päivänäkin. Jos liikun jossain, niin kyllä joku tulee melkein sanomaan, että mikä se tarkka määrä oli. Oliko se 52+58 vai 58+52? Jotkut muistavat vielä plusmiinuksenkin. Kovia määriä ne olivat pisteissä”, Heiskanen sanoo haastattelussa.

Viime vuoden joulukuussa julkisuuteen tuli tieto siitä, että Heiskanen sairastaa paksusuolensyöpää.

Haastattelu julkaistaan osittain tämän diagnoosin takia ja sillä kannustetaan Heiskasta toipumaan sairaudestaan.

Lue lisää: Arto Heiskanen, 59, alkoi tuntea lenkeillä voimakasta selkäkipua – tutkimusten jälkeen tuli järkyttävä diagnoosi

"Kun luin uutisen Arto Heiskasen sairaudesta, se oli tietysti shokki samaan tapaan kuin kaikille Ässä-kannattajille. Minulla on Kunun kanssa yhteistä historiaa, sillä hän oli valmentajanani Ässien A -ja B-junioreissa muutaman kauden ajan”, kirjoittaa dokumentin ohjaaja Vesa-Matti Savinen kirjoittaa Ässien kotisivuilla.

”Tämä noin 30 minuutin Patadokkarihaastattelu kuvaa hienosti porilaiseksi muuttuneen savonlinnalaisen sydäntä. Haluankin toivottaa ”Kunulle” tsemppiä toipumiseen, tällä kertaa oman äänesi merkeissä.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut