Lukon venäläinen tähtimaalivahti ei anna medialle haastatteluja – ”Tiedämme, millainen ihminen hän on ja mitä hän asioista ajattelee”

Satakuntalaisjoukkueilla on riveissään kaksi Liigan parasta maalivahtia: Ässillä supliikki Niklas Rubin. Lukon veräjää vartioi Artjom Zagidulin, mysteerimies, joka ei puhu medialle.

Artjom Zagidulin otteet ovat tällä kaudella huomattu varmasti myös rahakkaammissa kiekkosarjoissa. Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt ei kuitenkaan tyrmää sitä mahdollisuutta, että venäläinen jatkaisi Raumalla. Sopimusuutisia pitänee joka tapauksessa odottaa vielä pitkään – oli seura mikä tahansa: ”Hänellä on hieno kausi alla. Luulen, että hänen tilanteensa ratkeaa myöhemmin keväällä, ehkä vasta kauden jälkeen kesällä”, Sahlstedt kertoo.

21.1. 22:00

Rauma

Vastaus tekstiviestiin ei jätä epäselvää.

”Ei tule haastatteluun”, viestittää Lukon joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen.

Kuosmanen on se henkilö raumalaisjoukkueesta, jolle tiedotusvälineet yleensä välittävät pelaajien haastattelupyynnöt otteluiden jälkeen. Pelaajilla ei ole Liigan mediakäytäntöjen mukaan velvoitetta suostua haastateltavaksi, mutta yleinen käytäntö on, että pelaajat ovat tiedotusvälineiden saatavilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut