TPS pudotti viisi pelaajaa kokoonpanosta – MTV: Syynä alkoholi

TPS kohtaa keskiviikkona Jukurit Mikkelissä.

TPS:n valmentaja Jussi Ahokas.

11.1. 15:30

Turun Palloseura julkaisi mystisen tiedotteen keskiviikkona. SM-liigajoukkue pudottaa viisikollisen pelaajia kokoonpanostaan saman illan ottelusta Jukureita vastaan.

Kokoonpanosta ovat poissa hyökkääjät Jonne Tammela, 25, ja Topias Haapanen, 24, puolustajat Aleksi Anttalainen, 23, ja Ruben Rafkin, 21 sekä maalivahti Lassi Lehtinen, 23.

Jokainen pelaajista kuuluu joukkueen runkomiehistöön. Tammela ja Lukko-kasvatti Lehtinen kuuluivat raumalaisten mestarijoukkueeseen 2021. Haapanen nähtiin Ässissä keväällä 2020.

TPS selittää poissaoloja huomiota herättävällä tavalla.

”Pelaajien puuttuminen kokoonpanosta on joukkueen sisäinen asia. Viisikko on jälleen valmennuksen käytettävissä perjantain TPS–HIFK-ottelussa.”

MTV uutisoi, että kyseessä on kurinpitotoimi, jonka taustalla on joukkueen sisäisten sääntöjen rikkominen vieraspelimatkalla viime viikonloppuna. TPS pelasi Oulussa Kärppiä vastaan ja yöpyi ottelun jälkeen Vaasassa. MTV:n tietojen mukaan viisi pelaajaa oli lähtenyt ”viettämään kosteaa iltaa”, mikä johti kurinpitotoimiin.

Manööverin seurauksena Tuton maalivahti Emil Vuorio on nostettu luukkuvahdiksi yhden ottelun lainasopimuksella. Lisäksi kokoonpanossa ovat esimerkiksi U20-MM-kisoissa pelanneet Viljami Marjala, Sisu-Petteri Lehtonen ja Aron Kiviharju.

Turkulaiset ovat SM-liigassa sijalla seitsemän ja kyntävät viiden ottelun tappioputkessa.

”Ei tässä ole mikään saatanan kriisi päällä”, päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi Ilta-Sanomille tiistaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut