Seattle kuritti Torontoa, NY Rangers Montrealia – Tolvanen ja Armia maalinteossa

Joel Armia teki joukkueensa ainoa maalin, kun Montreal Canadiens kohtasi New York Rangersin.

6.1. 7:56

Seattle/Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Seattle Kraken ja New York Rangers olivat vieraissa Kanadan puolella ja ottivat isännistään selvät voitot. Seattle kuritti Toronto Maple Leafsia maalein 5–1, kun taas New York kukisti Montreal Canadiensin 4–1.

Seattleen kesken kauden siirtynyt Eeli Tolvanen iski seuransa avausmaalin Torontoa vastaan. Maali oli Tolvasen toinen uuden kotiseuransa riveissä. Hän on ollut liigajäillä nyt kolmesti Seattlen kanssa.

New Yorkin ja Montrealin kohtaamisessa verkkoa heilutti puolestaan Joel Armia, joka teki kotijoukkueen ainoan osuman. Päätöserän onnistuminen oli Armian kauden ensimmäinen maali.

Carolina Hurricanes isännöi Pohjois-Carolinan Raleigh'ssa tennesseeläistä Nashville Predatorsia, joka vei voiton maalein 5–3.

Nashvillen maalia vartioi seuran suomalaisvahdeista tällä erää Juuse Saros, joka torjui 60-minuuttisen vahtivuoronsa aikana hurjat 64 kertaa. Samalla suomalainen teki kovalla torjuntasaldollaan uuden seuraennätyksen.

Suomalaisosumia ei ottelussa nähty, mutta puolet maaleista oli suomalaisten rakentamia. Carolinan avausmaalista kirjautti syöttöpisteen Teuvo Teräväinen. Nashvillen puolelta Juuso Pärssisen tilille kilahti kaksi syöttöpistettä ja Mikael Granlundille yksi.

Ottelun avauserässä suomalaisille jaettiin myös rangaistuksia. Kaksiminuuttiset kirposivat Nashvillen Granlundille ja Teräväiselle sekä Carolinan Jesperi Kotkaniemelle.

Nashville on ottanut pisteen neljästä perättäisestä ottelustaan, mutta voitto oli toinen putkeen. Carolina hävisi toista kertaa peräjälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut