Lukon tähtivahdille osui heikompi ilta – Tappara katkaisi raumalaisten voittoputken

Tappara horjutti tähtivahti Zagidulinia.

Tappara kaatoi Lukon kiekkoliigan kärkiottelussa.

5.1. 21:44

Kotijoukkue Tappara kirjoitti pisteen miesten jääkiekkoliigan kärkijoukkueen Rauman Lukon kuuden ottelun voittoputkelle torstain kärkiottelussa. Tappara voitti maalein 5–2.

Samalla kolme ottelua raumalaisia vähemmän pelannut Tappara nipisti Lukon sarjajohdon kuuteen pisteeseen. Kotijoukkue lähetti länsirannikolle ensimmäisen varoituksen osaamisestaan kevään koitoksiin.

Lukon tähtivahti Artem Zagidulinia on syystäkin ylistetty läpi kauden, mutta torstaina hänelle sattui heikompi ilta.

”Totta kai se oli vähän yllätys, että saatiin noinkin monta tehtyä. Toisessa erässä vähän nukuttiin, mutta puhuttiin kopissa, että pitää uskaltaa voittaa. Sitä lähdettiin tekemään”, isäntien 3–1- ja 5–2-maalit ampunut Petteri Puhakka sanoi.

Lukon Antti Saarela kuritti Tapparaa kolmella osumallaan Ilves-paidassa Tampereen areenan avausottelussa runsas vuosi sitten ja iski torstaina Lukon 1–1-tasoituksen avauserässä.

”Ei oikein löydetty tänään mitään lääkettä Tapparan pelaamiseen. Meillä loppui välillä vähän energia hyökätäkin”, Saarela sanoi.

”Tämmöistä kärkipeliä ei pysty puolivalmistautumisella hoitamaan, se jäi tänään ehkä puolitiehen.”

Lukon päävalmentaja Marko Virtanen ei ottelun jälkeen selitellyt.

”Sellainen kuva jäi, että Tappara oli koko ajan pikkaisen edellä. Tulos on ihan oikea. Vahva Tappara. Ei siinä ole paljon nokankoputtamista.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut