Lukossa mestaruuden voittaneelle hyökkääjälle toisena kautena peräkkäin lähtöpassit Liigasta

Kristian Pospisilin ura jatkuu Tšekissä.

Pitsiturnauksessa Kristian Pospisilia hymyilytti, kun hän teki hattutempun ja onnistui vielä rangaistuslaukauskisassakin. Liigassa meno ei ollut yhtä vahvaa.

2.1. 19:09

Lukossa mestaruuden voittaneen ja monen raumalaisfanin suosikiksi nousseen Kristian Pospisilin ura jatkuu Tšekin pääsarjassa. Hän siirtyy liigajumbo SaiPasta HC Kometa Brnon riveihin.

Pospisil jättää liigakaukalot kesken kauden jo toisena kautena peräkkäin. Viime kaudella hän ei sopinut Lukon uuden valmentajan Marko Virtasen kuvioihin. Silloin uusi seura löytyi Sveitsistä.

Parhaimmillaan tehokkaana, mutta perin ailahtelevana tunnettu Pospisil palasi Suomeen, kun Lukosta tuttu Pekka Virta halusi hänet SaiPaan.

Lappeenrantalaisten kausi on ollut kuitenkin vaikea. Virta lähti SaiPasta jo lokakuussa.

Joukkueen kurssi ei ole kuitenkaan kääntynyt Ville Hämäläisen komennossa. SaiPa on ainoa joukkue, joka alkaa olla jo ulkona pudotuspelitaisteluista.

”Seuran ja pelaajan yhteiset odotukset ja tavoitteet eivät täyttyneet”, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen perusteli sopimuksen purkua.

SaiPassa Pospisil pelasi 24 ottelua tehoin 6+5=11. Hän voitti Slovakian riveissä olympiapronssia viime vuonna Pekingissä.

Pospisilin pelit jatkuvat Tshekin pääsarjassa HC Kometa Brnon paidassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut