Porilaisen pelit kiekkoilijoiden paratiisissa loppuivat lyhyeen – Kasken neuvottelut uuden seuran kanssa maaliin tiistaina

Maailmanmestarin sopimus oli voimassa kevääseen 2024. Expressenin mukaan Kaski on siirtymässä Ruotsiin, ja sopimus varmistui tiistai-iltana.

Oliwer Kasken maisema vaihtuu. Seuraava osoite saattaa löytyä Ruotsista.

13.12.2022 13:55 | Päivitetty 13.12.2022 19:03

Leijonien riveissä maailmanmestaruuden vuonna 2019 voittanut ässäkasvatti Oliwer Kasken pelit Sveitsin Luganossa ovat ohi.

Lugano kertoi kotisivuillaan, että seura on päässyt Kasken kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että puolustajan sopimus irtisanotaan välittömästi. Kaskella oli Luganon kanssa sopimus kevääseen 2024 asti.

Kun Kaski jätti KHL:n taakseen Venäjän aloittaman sodan jälkeen, hän löysi unelmapaikan Luganosta.

Sveitsiläisseuraa pidetään eräänlaisena kiekkoilijoiden paratiisina. Seura on tunnettu hyvänä palkanmaksajana. Pieni kaupunki Luganojärven rannalla ja vuorten ympäröimänä tarjoaa puolestaan hulppeat puitteet ja läpi vuoden miellyttävän ilmaston.

Kasken pelit Luganossa eivät kuitenkaan sujuneet. Tehokkaana puolustajana tunnettu porilainen sai 20 ottelussa kasaan vain pisteet 0+4. Tehosaldo jäi puolestaan kahdeksan maalia miinuksella.

Expressenin mukaan Kaski on siirtymässä SHL-joukkue HV71:n riveihin.

Expressen kirjoitti, että Kaski alkoi seurata HV71:ta Instagramissa. Lehden lähteiden mukaan Kaski on viimeistelemässä sopimusta jonköpingiläisseuran kanssa ja asia on ratkeamassa pian.

Asia ratkesi tiistai-iltana. Kasken sopimus HV71:n kanssa ulottuu kevääseen 2024 asti.

Juttua muokattu 13.12.2022 kello 19.03: Otsikkoon, ingressiin ja leipätekstiin päivitetty tieto Kasken sopimuksesta HV71:n kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut