Barkovin poissaolo venyy – Heponiemi kutsuttiin paikkaajaksi

Aleksi Heponiemi on pelannut kahdessa NHL-pelissä tässä kuussa.

Aleksander Barkov ei matkusta Florida Panthersin viiden ottelun vieraskiertueen ensimmäiseen otteluun Edmontoniin.

27.11.2022 21:37

Sunrise

Jääkiekon NHL-liigan Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov oli sivussa joukkueen sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatusta ottelusta St. Louisia vastaan. Panthers on kertonut Barkovin olevan sairaana, mutta seuran mukaan sairastuminen ei liity koronavirukseen.

Sunnuntaina seura ilmoitti, että Barkov ei matkaa joukkueen viiden ottelun vieraskiertueen tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa avaavaan Edmonton-kohtaamiseen. Mahdollista on, että Barkov liittyy joukkueen mukaan jossain vaiheessa vieraskiertuetta.

”Emme halua laittaa häntä lentokoneeseen tässä vaiheessa hänen sairauttaan. Luultavasti parissa päivässä tilanne paranee – näin toivomme. Ei olisi vaaraa tartunnoista, ja saamme hänet taas kokoonpanoon”, Panthersin valmentaja Paul Maurice kertoi joukkueen some-viestintää hoitavan Jameson Olivenmukaan.

Poissa olevan kipparin tilalle Panthers nosti AHL-farmiseurastaan Charlottesta suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemen. Heponiemi, 23, on tällä kaudella pelannut kahdessa Panthersin ottelussa aiemmin tässä kuussa. Hän kirjasi peleissä yhden syöttöpisteen. AHL:n Charlottessa hän on pelannut 16 ottelua tehoin 4+3.

”Hän on pelaaja, jolla voit täyttää minkä tahansa aukon neljässä kärkiketjussa, ja tiedät tasan tarkkaan mitä voit häneltä odottaa. Hän on erittäin fiksu pelaaja. Taistelee kiekosta, vaikka ei ole kaikista isoin jätkä. Sillä ei ole väliä, sillä hän taistelee tarpeeksi kovaa”, valmentaja Maurice kuvaili Heponiemeä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut