Liigakärki Lukko haki vierasvoiton Turusta ylivoimamaaleilla – ”Hyvää tekemistä kaikin puolin”

Tyly sarjakärki nappasi vierasvoiton.

Julius Mattila ja Thomas Gregoire juonivat TPS:n nurin.

26.11.2022 20:41

Turku

Vahvasti tällä kaudella kotiareenallaan esiintynyt Turun Palloseura ei pystynyt lauantaina jatkamaan kotivoittojensa sarjaa miesten jääkiekkoliigassa. Sarjakärki Rauman Lukko oli tyly vierailija ja nappasi kolmella ylivoimamaalillaan vierasvoiton maalein 3–1.

Tappio oli turkulaisille vasta kolmas kotiareenallaan. Ennen Lukkoa täyden pistepotin Turkuhallista ovat vieneet vain KalPa ja HIFK.

”Hyvää tekemistä kaikin puolin. Joukkue oli erittäin latautunut, ja saimme ehjän 60-minuuttisen. Puolustus toimi mallikkaasti, emmekä montaa maalipaikkaa vastustajalle antaneet”, iloitsi Lukon päävalmentaja Marko Virtanen.

Maaottelutauon jälkeen oivassa pelivireessä ollut Jere Karjalainen vei avauserässä Lukon johtoon. Thomas Gregoire katkaisi siniviivalla TPS:n purkuyrityksen ja antoi nappisyötön Karjalaiselle, joka laukoi kiekon varmasti TPS-vahti Lassi Lehtisen selän taakse.

Päätöserän puolivälissä Julius Mattila lisäsi raumalaisten johtoa, ja kolmannen ylivoimamaalin laukoi Harri Kainulainen päätöserän lopulla.

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas ei ruusuja joukkueelleen jaellut.

”Todella heikko suoritus. Menetimme kiekkoja helposti ja otimme tyhmiä jäähyjä”, harmitteli Ahokas.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut