Lukon siirretty Tappara-peli pelataan vasta helmikuussa

Uusi päivämäärä on 6. helmikuuta.

Marko Virtasen luotsaama Lukko koki yllättävän käänteen, kun torstaiksi kaavailtu ottelu Tapparaa vastaan piti siirtää.

25.11. 16:54

Helsinki

Jääkiekon Liigan runkosarjaohjelmaan tulee kolme päivämäärämuutosta, sarja ilmoitti perjantaina.

Tapparan sairas- ja loukkaantumistapausten vuoksi peruuntuneille molemmille otteluille on nyt löydetty uudet pelipäivät, ja Mestarien liiga CHL:ssä pelaavien Jukurien ja Tapparan jatko-ohjelma tuo muutoksia joulukuun Liiga-peleihin.

Tapparan torstainen peli Lukkoa vastaan peruttiin, ja ottelun uusi päivämäärä on 6. helmikuuta. Perjantain peruuntunut HPK–Tappara pelataan 30. marraskuuta.

CHL:n pudotuspelien myötä keskiviikolle 7. joulukuuta merkitty Jukurit–Kärpät siirtyy keskiviikolle 18. tammikuuta. Maanantaille 12. joulukuuta merkityn Tappara–Pelicans-ottelun uusi ottelupäivä on tiistaina 10. tammikuuta.

”Torstaina tehdyt ottelukalenterin muutokset johtuivat Tapparan kokoonpanotilanteesta. He eivät yksinkertaisesti saaneet riittävää määrää pelaajia jalkeille, jotta Lukko- ja HPK-ottelut olisi voitu pelata. Nämä muut siirrot taas liittyvät CHL:ään, eikä niillä ole tekemistä Tapparan kokoonpanotilanteen kanssa”, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä tarkensi.

”Jouduimme siis tekemään muutoksia joulukuun otteluohjelmaan CHL:n pudotuspelien vuoksi. Jukurit ja Tappara pelaavat ensimmäiset neljännesfinaaliottelunsa itsenäisyyspäiväviikolla ja ratkaisuottelut viikkoa myöhemmin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut