Lukon naiset katkaisivat 12 pelin tappioputkensa yllätystuloksella – pelaajat saivat haavoihinsa balsamia

Lukon naiset ovat nyt voittaneet kolme peliä jatkoajalla tällä kaudella.

Mette Karru iski voittomaalin sunnuntaina jatkoajalla.

20.11. 17:00

Lukon kautta ei voi pitää millään tavalla helppona tai miellyttävänä naisten liigassa. Se on ollut suurimmaksi osaksi täynnä tuskaa ja tylyjä tappioita.

Sunnuntaina pelaajien kirveleviin haavoihin tuli ainakin hiukan balsamia, kun Lukko voitti pitkästä aikaa. Joukkue kaatoi kotipelissään Eurajoella Ilveksen. Yllätystulos tuli jatkoajalla lukemin 3–2 (0–1, 0–1, 2–0, 1–0).

Raumalaisten voittomaalin teki Mette Karru.

Vielä pelin kahden ensimmäisen erän perusteella kaikki näytti menevät totutun kaavan mukaan. Ilves oli kaksi maalia edellä ja Lukon 12 pelin tappioputken jatkuminen näytti hyvinkin todennäköiseltä.

Aliisa Toivonen laukoi kuitenkin tärkeän kavennuksen heti kolmannen erän alussa ajassa 40.28. Tasoituksen teki Roosa-Maria Kangasniemi ajassa 53.29.

Tuon jälkeen Lukko tarjosi vielä kaikkia pisteitä Ilvekselle, sillä joukkue nappasi jäähyt ajassa 57.59 ja 59.25. Tamperelaiset eivät kuitenkaan onnistuneet edes kahden pelaajan ylivoimallaan iskemään ratkaisua ja lopulta Lukko venyi jatkoajalla voittajaksi.

Lukon maalivahtina pelasi Katriina Saarenmaa, joka torjui pelissä 36 laukausta.

Voitto oli Lukolle kauden kolmas jatkoajalla. Joukkue on siis saanut 21 pelissä kasaan kuusi pistettä. Raumalaisten maaliero on edelleen karmea -111.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut