Lukon Zagidulin ei yltänyt parhaimpaansa – ”Olimme selkeästi rytmin alla”

Sarjakärki Lukko hävisi Helsingissä.

Artjom Zagidulinilla oli vaikea ilta Helsingissä.

16.11. 21:57

Helsinki

HIFK kaatoi sarjajohtaja Lukon 4–2.

Raumalaisilta uupui maajoukkuepelissä loukkaantunut pistepörssikärki Anrei Hakulinen, eikä hyvän alkukauden pelannut maalivahti Artjom Zagidulin yltänyt parhaaseensa. Vaisusti sesongin aloittaneen HIFK:n otteissa näkyi puolestaan uutta pirteyttä.

"Väänäsen Miron ketju, (Jesse) Seppälä ja (Roni) Hirvonen, pelasi upean pelin tänään. Tekivät kaksi maalia”, HIFK:n valmentaja Ville Peltonen kehui.

HIFK:ssa kirkkaimpaan valokeilaan nousi niin sanotussa kolmosketjussa pelannut laitahyökkääjä Hirvonen, joka viimeisteli 1–0- ja 4–1-osumat. Hirvosella on nyt koossa 21 ottelusta viisi maalia, joilla on joukkueensa toiseksi etevin viimeistelijä.

"Seppälän ja Väänäsen kanssa löytyi hyvin kemiat. Sai hyviä syöttöjä, oli kiva laittaa sisään”, HIFK:n Hirvonen kiitteli.

HIFK:n Eetu Koivistoisen johtamassa ykkösketjussa pelasi maajoukkuetauolla hankittu Kristian Vesalainen ahkeran yritteliäästi. Kotijoukkueen Juha Jääskän kakkosvitja esiintyi sekin vahvasti.

Lukon maaleista vastasivat Tomas Pavelka ja Gabriel Fontaine. Sebastian Repo sai syöttöpisteen raumalaisten molempiin osumiin.

Lukon toisen osuman viimeistellyt Fontaine joutui ottamaan piikkiinsä HIFK:n avausmaalin, jossa Seppälä riisti häneltä helposti kiekon päädyssä ja pääsi syöttämään maalin eteen Hirvosella.

"Puolitoista erää olimme selkeästi rytmin alla, tai HIFK oli sen päällä. Ei saatu oikeastaan peliä käyntiin kuin vasta viimeiseen erään”, Lukon valmentaja Marko Virtanen kiteytti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut