Karhu HT:n valmentaja jätti pestinsä – Tommy Flinck palaa ohjaksiin

Karhu HT on hävinnyt kaikki ottelunsa jääkiekon Suomi-sarjassa tällä kaudella.

Tommy Flinck on tehnyt pitkän valmennusuran Ranskassa, Italiassa ja Itävallassa. Nyt porilainen palaa porilaisjoukkueen ohjaksiin.

10.11. 20:02

Syöksykierteeseen jääkiekon miesten Suomi-sarjassa ajautuneen porilaisjoukkue Karhu HT:n valmentaja vaihtuu.

Joukkueenjohtaja Niko Palonen kertoo, että Karhu HT:n päävalmentajana kesken viime kauden aloittanut Tomi Ojanen luopui itse omasta pestistään tiistaina.

”Seura on kiitollinen siitä, mitä Ojanen on joukkueen eteen tehnyt, eikä tähän sisälly mitään draamaa”, Palonen painottaa.

Ojasen paikan perii jääkiekon maailmanmatkaaja Tommy Flinck, joka valmensi Karhu HT:ta myös kaudella 2019–2020 parin kuukauden verran ennen kuin sai ammattilaistarjouksen Itävallasta.

Lue lisää: Maailmankansalaisen Poriin paluu jäi parin kuukauden mittaiseksi

Sittemmin Flinck on valmentanut junioripelaajia Italiassa.

”Nyt olimme onnekkaita, sillä Tommy oli Ulvilassa ja ilman pestiä”, Palonen kertoo.

Karhu HT on pelannut 11 ottelua tällä kaudella ja hävinnyt niistä jokaisen. Maaliero on –43, mutta joukkueenjohtajan mukaan kirves ei ole kaivossa.

”Emme ole pelanneet kovin hyvin, mutta on meillä ollut myös tiukkoja tappioita ja paljon epäonneakin matkassa”, Palonen sanoo.

Joukkueenjohtaja luettelee, että esimerkiksi maalivahti Kasperi Kotkaniemi ja hyökkääjä Henri Keskilohko ovat kärsineet vaivoista kauden aikana.

Suuri takaisku oli myös kapteeni Kasperi Nuton olkapäävamma, joka vaati leikkauksen ja pitänee laitahyökkääjän sivussa kaukalosta koko loppukauden verran.

Seuraavan kerran Karhu HT nähdään kaukalossa sunnuntaina 20. marraskuuta, jolloin porilaisjoukkue matkustaa Kotkaan Titaanien vieraaksi.

Titaanit on Suomi-sarjan taulukossa 11:s ja voittanut vain kolme ottelua tällä kaudella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut