Karhu HT koki taas hurjan selkäsaunan – joukkue on hävinnyt kaikki kauden kymmenen peliään ja saalistanut nolla pistettä

Karhu HT:n käyrä osoittaa piikkisuoraan alaspäin ja taso on vain laskenut kauden edetessä.

Puolustaja Atte Valli on yksi Karhu HT:n pelaajista, joka on maistanut joukkueessa myös menestystä. Alkukaudella sitä ei ole tullut.

4.11. 20:17

Pori

Jääkiekon miesten Suomi-sarjassa pelaavan porilaisen Karhu HT:n alkukauden surkeus hakee jo vertaistaan. Perjantai ei tuonut synkkyyteen edes pientä valonpilkahdusta, pikemminkin päinvastoin.

Tällä kertaa Karhu HT hävisi Nokian Pyrylle lukemin 3–12 (0–2, 1–7, 2–3). Se oli Karhu HT:lle jo uskomattomasti kymmenes peräkkäinen tappio kauden alkuun.

Tällä kertaa Karhu HT:n kokoonpanokin jäi huomattavan vajaaksi. Nelosketjussa oli ainoastaan yksi hyökkääjä ja yksi puolustaja. Joukkueelle kaksi maalia teki Esko Gröhn ja kertaalleen osui Eetu-Valtteri Mäkinen.

Karhu HT:n maalivahtina pelissä aloitti Remy Pennanen. Hän ehti torjua 23 minuutissa ja 27 sekunnissa 21 kertaa, kunnes hänet vaihdettiin 1–5-tilanteessa pois maalilta. Loppupelin maalivahtina pelasi Toni Pöysti, joka torjui loppupelin aikana 32 kertaa.

Karhu HT ei ole saalistanut alkukauden aikana ainuttakaan sarjapistettä, eli kertaakaan se ei ole saanut venytettyä peliä edes jatkoajalle asti.

Sarjataulukossa lähimpänä edessä oleva Kotkan Titaanit on jo 11 pistettä porilaisia edellä.

Ei Karhu HT:n karmea alkukausi aivan ennenkuulumatonta jääkiekossa ole, mutta harvinaista se on. Esimerkiksi naisten liigassa rumasti kompuroinut Lukko on saavuttanut peliensä aikana neljä sarjapistettä.

Käsittämättömältä tuntuu sekin, että Karhu HT:n käyrä vaikuttaa olevan kauden edetessäkin piikkisuoraan alaspäin, mikä on kymmenen tappion jälkeen melkoinen suoritus. Alkukaudella joukkue hävisi vielä pääasiassa parin maalin erolla vastustajilleen, mutta kahden viime pelin aikana on tullut turpaan ihan kunnolla.

Viime viikon sunnuntaina Karhu HT hävisi kotipelissään LeKille 1–10. Kahden edellisen kierroksen maaliero on 4–22. Kymmenen pelin jälkeen joukkueen maaliero on 31–72.

Kaudella 2020–2021 Karhu HT juhli Suomi-sarjan mestaruutta. Nykyjoukkueessakin on edelleen useita mestarijoukkueessa pelanneita. Heistä yksi on puolustaja Atte Valli, joka oli kokoonpanossa myös perjantaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut