Ässien kasvatit nousivat joukkueen parhaiksi paikallistaistossa

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Aleksi Heimosalmi (keskellä) laukoi Ässien tasoitusmaalin komealla lämärillä Lukkoa vastaan vain pari minuuttia ennen loppua.

22.10.2022 21:28

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Aleksi Heimosalmi

Teki Ässien tasoitusmaalin komealla lämärillä. Se oli Ässille henkisesti iso osuma ja takasi joukkueelle pisteen. Jakoi pelissä myös muutaman hyvän taklauksen. On parantanut puolustuspelaamistaan, vaikka edelleen virheitäkin mukaan mahtuu.

Jesse Joensuu

Ässien kapteeni taisteli ja raastoi kaikilla voimillaan ja koko sielullaan. Palkinnoksi tuli tehty maali, jossa kiekko meni onnekkaasti Joensuun luistimesta verkkoon. Taklasi, riisti kiekkoja ja väänsi raumalaisten kanssa. Teki oman työnsä.

Ian McCoshen

Syötti hienosti Heimosalmen tasoitusosuman. Pelasi 23.18, joka oli eniten Ässistä. Luisteli myös eniten porilaisjoukkueesta. Taisteli omassa päädyssä ja oli kaksinkamppailuissa kova.

Kokonaistilanne 16 ottelun jälkeen:

12 pataa: Jan-Mikael Järvinen, Niklas Rubin

9 pataa: Rami Määttä

8 pataa: Ian McCoshen

7 pataa: Aleksi Heimosalmi

6 pataa: Kalle Myllymaa, Jesse Joensuu

5 pataa: Dominic Turgeon, Niklas Appelgren

4 pataa: Nikolas Matinpalo, Will Graber

3 pataa: Feetu Knihti, Derek Barach, Roope Talaja, Jami Virtanen

2 pataa: Joachim Rohdin, Jesse Joensuu, Lenni Hämeenaho

1 pata: Eemil Erholtz, Leevi Viitala

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut