Neljän ottelun tappioputkeen ajautunut Lukko saa seuraavaksi vastaansa sarjakärki KalPan: ”Lähdetään taistelemaan”

Lukko taipui tällä kerralla HIFK:lle.

Lukon naisten liigajoukkueen päävalmentaja Sami Piilikangas oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen sunnuntaina.

16.10. 16:58

Naisten jääkiekkoliigan parhaimpien joukkueiden taso aiheuttaa kovia haasteita Lukolle, joka kärsi lauantain tavoin myös sunnuntaina selvänumeroisen selkäsaunan.

Sunnuntain kotiottelussa Eurajoella HIFK kaatoi Lukon maalein 6–1 (1–0, 2–0, 3–1), ja raumalaisten viikonlopun maalieroksi muodostui siten 1–13.

”Onneksi saimme kuparisen rikki, kun meinasi olla jo pitkä pätkä ilman maalia”, Lukon naisten päävalmentaja Sami Piilikangas sanoo joukkueen Facebook-sivun haastattelussa.

Lukon maalin teki joukkueen tehopistekärki Aliisa Toivonen kapteeni Maija Kosken syötöstä. HIFK:n tehokkain oli Julia Liikala (1+3), joka on sarjan pistepörssissä kahdeksantena.

Piilikangas kuvaili mestariehdokas HIFK:ta äärimmäisen kovaksi vastustajaksi ja oli lopputuloksesta huolimatta tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen.

”Tästä on hyvä lähteä kohti ensi viikonlopun pitkää reissua”, Piilikangas kommentoi KalPa- ja Kärpät-vieraspeleihin viitaten.

KalPa on HIFK:n tavoin mestariehdokas, mutta Kärpät on yksi Lukon päävastustajista, jonka raumalaisjoukkue on myös nujertanut tällä kaudella kertaalleen.

Kärpät myös pitää hallussaan viimeistä pudotuspelipaikkaa, ja Lukko on asettanut kauden tavoitteekseen pääsyn jatkopeleihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut