Lukolle murskavoiton jälkeen tappio – Jukureille kauden avausvoitto alle 2  000 katsojan edessä

Päävalmentaja Marko Virtanen kaipasi omiltaan edellisen pelin jämäkkyyttä.

Maailmanmestarivahti Frans Tuohimaa pysäytti Lukon Mikkelissä.

21.9. 21:44

Mikkeli

Jukurien ja Lukon jääkiekkoliigan kohtaaminen veti Mikkeliin hallikuulutuksen mukaan 1 610 silmäparia.

Kolmella tappiolla aloittaneen Jukurien kotipelien yleisökeskiarvo oli jo ennen keskiviikkoa sarjan heikoin 2 080. Jukurien joukkuetta yleisökato ei horjuttanut, kun joukkue otti Lukon kustannuksella avausvoiton maalein 3–1.

Olympiavoittaja ja maailmanmestari Frans Tuohimaan taival oli alkanut Jukureissa kolmella tappiolla, ja kiekot olivat pysähtyneet 83,6-prosenttisesti. Nyt Tuohimaalle merkittiin 27 torjuntaa.

"Ei ollut sellaista jämäkkyyttä, mitä viime esityksessä oli. Pelin voittamiseen oli riittävät maalintekopaikat. Toki Tuohimaa oli äärimmäisen hyvä”, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen sanoi.

Lukolle tappio oli toinen kauden kolmessa ottelussa. Lauantain 6–0-murskavoitto TPS:n kustannuksella oli vain muisto, kun tehokkuus oli Mikkelissä paljon heikompaa kuin kotipelissä.

Lukko tuhlasi kaksi minuuttia kestäneen kahden miehen ylivoiman, laukaukset se voitti 55–27. Raumalaisten ainoan maalin teki Sebastian Repo.

"Vastustajan maalin jälkeen oli vaikeampi vaihe, mutta saimme kolmanteen erään järkevän puolustusmoodin päälle. Ensimmäinen ehjä suoritus tuntuu totta kai hyvältä”, voittoa tuulettanut Tuohimaa hengähti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut