Nelosketjun nuoret näyttivät, mitä pitää tehdä, kun paikka kokoonpanossa aukeaa

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Feetu Knihti pääsi irti Liigassa. Tehot 2+1.

17.9. 21:19

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Feetu Knihti

Maali kauden ensimmäisessä vaihdossa. Se tarkoitti samalla sitä, että Kiukaisten kasvatti teki maalin kahdessa peräkkäisessä liigavaihdossaan. Niiden välissä oli kuitenkin yli seitsemän kuukautta. Energinen ja yritteliäs ilme läpi ottelun. Tehot 2+1, eikä hattutemppukaan kovin kaukana ollut. Knihti näytti, millaisella meningillä kokoonpanoon kuuluu tulla.

Jami Virtanen

Näin tullaan kokoonpanoon, osa kaksi. Knihdin tavoin yritteliäs ja energinen. Aiemmissa peleissään edustusjoukkueessa Virtanen on usein ollut hieman näkymätön. Nyt porilainen näkyi. Luistin liikkui, syötöissä oli osoitetta ja hakipa hän muutaman taklauksenkin.

Niklas Appelgren

Konkarihyökkääjän nuoret ketjukaverit nelosessa vaihtuivat. Vahva esitys kahteen suuntaan. Kruununa tehot 0+3, joista viimeinen syöttöpiste tuli todellisesta namupassista Nikolas Matinpalon lapaan maalin kulmalle.

Kokonaistilanne kolmen ottelun jälkeen:

3 pataa: Rami Määttä, Kalle Myllymaa, Feetu Knihti, Niklas Appelgren

2 pataa: Joachim Rohdin, Jami Virtanen

1 pata: Ian McCoshen, Nikolas Matinpalo

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut