Muutama pelaaja onnistui ihan hyvin murskatappiosta huolimatta

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Kalle Myllymaa pelasi Turussa hyvin, vaikka Ässät ei hyvään suoritukseen joukkueena yltänytkään.

16.9. 21:52

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Kalle Myllymaa

Ässien suoritus oli huono, mutta Kalle Myllymaan suoritus oli oikeasti ihan hyvä. Sai syöttöpisteen Ässien kauden ensimmäiseen tehtyyn maaliin. Ei ollut jäällä takaiskujen aikana. Tehotilasto +1. Yritteliästä pelaamista ja haki hyvin itseään vapaaksi. Peliaikaa vain noin kymmenen minuuttia, mutta olisi ansainnut sitä enemmän kuin moni muu.

Niklas Appelgren

Kerran puolusti huonosti alivoimalla, mutta yleisellä tasolla pelasi ihan hyvin. Rakensi yhden hyvän maalipaikankin ketjukaverille. Ei jäällä tasakentällisin, kun omissa soi. Tehotilasto +1. Ei ollut millään tavalla ongelma Ässille, vaan teki oman työnsä.

Nikolas Matinpalo

Nousi ykkösketjuun, kun Markus Phillips ei pelannut. Matinpalo ja hänen pakkiparinsa Rami Määttä eivät ottaneet tasakentällisin yhtään maalia omiin, vaikka TPS teki tasakentällisinkin viisi maalia. Laukoi neljä kertaa. Yritteliäs ja taisteleva.

Kokonaistilanne kahden ottelun jälkeen:

3 pataa: Rami Määttä, Kalle Myllymaa

2 pataa: Joachim Rohdin, Niklas Appelgren

1 pata: Ian McCoshen, Nikolas Matinpalo

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut